مقالات

خرید سوئیچ شبکه

خرید سوئیچ شبکه

خرید سوئیچ شبکه

مجموعه ایمن ارتباط در این مقاله قصد دارد، مشتریان عزیزی که قصد خرید سوئیچ شبکه را دارند راهنمایی نموده و پارامتر های اساسی و قابل توجه که هنگام خرید سوئیچ شبکه بسیار حائزاهمیت و مهم میباشند و بر اساس نیاز ها و خواسته های هر مجموعه، نوع سوئیچ شبکه خریداری شده نیز تغییر میکند را معرفی نماید. همانطور که قبلا گفته شده، سوئیچ شبکه، دستگاهی سخت‌ افزاری میباشد که تمامی ارتباطات دستگاه‌های متصل به سوئیچ را هدایت میکند. سوئیچ‌ها در سایزهای مختلف و ویژگی‌ها و عملکردهای مختلفی در بازار موجود می‌باشند و کاری که مشتریان انجام میدهند، انتخاب مناسب ترین سوئیچ شبکه با توجه به نیازهای مجموعه میباشد.

داشتن اطلاعات کافی و برنامه‌ریزی درست قبل از اقدام برای خرید سوییچ شبکه میتواند به کاربران در خرید سوئیچ شبکه با قیمت مناسب و عملکرد مناسب مجموعه کمک قابل توجهی کند. حتما شما کاربران عزیز، از این موضوع آگاه هستید که ساده‌ترین نوع سوئیچ‌، سوئیچ‌ شبکه غیرمدیریتی میباشد که باتوجه به تعداد پورت و سرعت این سوئیچ ها، قیمتشان نیز تغییر میکند.

آگاهی در رابطه با نیازها و خواسته های یک مجموعه از سوئیچ خریداری شده و اطلاع از روند کاری مجموعه مورد نظر، میتواند کمک قابل توجهی به انتخاب و خرید مناسب ترین سوئیچ شبکه کند. زیرا با کسب اطلاعات مناسب، کاربران میتوانند بهترین تصمیم گیری را با بهترین قیمت داشته باشند. شما عزیزان برای خرید بهترین و مناسب ترین سوئیچ شبکه برای مجموعه خود باید به چند مورد حتما توجه داشته باشید.

  • تعداد کاربران و سیستم هایی که شبکه قصد پشتیبانی دارد
  • سرعت مورد نیاز کاربران که باتوجه به این نیاز سوئیچ باید اترنت یا گیگابیت باشد
  • زیرساخت اولیه مجموعه حتما در نظر گرفته شود زیرا در صورت تمایل کاربر به استفاده از سوئیچ شبکه گیگابیت، زیرساخت شبکه نیز اعم از کابل‌ها، روتر و…حتما باید گیگابیت باشند
  • توجه به نیاز مجموعه به استفاده از سوئیچ با جایگاه مدیریتی، غیرمدیریتی و PoE
  • شناخت معتبرترین و قیمت مناسب ترین برند سوئیچ شبکه مورد نیاز

خرید سوئیچ شبکه

پارامترهای مهم هنگام خرید سوئیچ شبکه

اولین قدم هنگام خرید سوئیچ شبکه که تاثیر به سزایی در قیمت آن نیز دارد، آگاهی از تعداد پورت مورد نیاز و خرید سوئیچی با همان تعداد پورت دلخواه میباشد. تعداد کاربران و زیرساخت اولیه‌ی شبکه شما میتواند تعداد پورت سوئیچ را برای شما مشخص کند که تعداد پورت‌های معمول در سوئیچ‌ها 5، 8، 16، 24 و 48 می‌باشد. به عنوان مثال اگر شما تعداد انگشت شماری دستگاه دارید که می‌خواهید به شبکه متصل کنید می‌توانید یک سوئیچ 5 پورت انتخاب کنید که 4 پورت برای اتصال دستگاه‌ها و یک پورت برای اتصال به روتر شبکه در اختیار کاربران قرار میدهد.

دومین گام تاثیرگذار در انتخاب سوئیچ مناسب شبکه، سرعت و قابلیت POE ساپورت بودن آن میباشد که سوئیچ شبکه poe، مجموعه را از اداپتور بی نیاز و برق تمام سیستم ها را تامین میکند و همچنین با بالا رفتن سرعت سوئیچ، کارایی شبکه نیز بیشتر میگردد. همانطور که در قبل گفته شده بود، سوئیچ‌ها به سه دسته اترنت، گیگابیت و 10G تقسیم می‌شوند. در سوئیچ‌های اترنت سرعت هر پورت تا 100Mb/s می‌رسد، در حالی‌ که سوئیچ‌های گیگابیت این سرعت را به 1000Mb/s و سوئیچ‌های 10G سرعت را به میزان ده برابر سوئیچ‌های گیگابیت خواهند رساند و همچنین با بالارفتن سرعت سوئیچ، قیمت آن نیز افزایش می یابد.

کارکرد سوئیچ‌های غیرمدیریتی بسیار ساده است و کاربران میتوانند به راحتی اجزا شبکه را به سوئیچ متصل کنند که پس از نصب آن تمام اجزا باهم در ارتباط قرار خواهند گرفت و کار سوئیچ در لحظه‌ای که دستگاه‌ها به آن وصل می‌شوند شروع می‌شود. این امر موجب راحتی کاربران و کار مجموعه میباشد، زیرا کاربران می‌توانند سوئیچ‌ را در مکانی قرار داده و به حال خود رها کنند، زیرا نیاز به هیچگونه تنظیمات و کار خاصی ندارند.

در این میان، سوئیچ‌های مدیریتی کمی پیچیده‌تر از سوئیچ های غیرمدیریتی میباشند و می‌توانند از طریق وب یا اپلیکیشن، وارد صفحه تنظیمات سوئیچ شده و برخی ویژگی‌های آن را فعال یا غیرفعال کنند و همچنین درصورت نیاز به آپدیت، Firmware آن را آپدیت کرده و از کاربردهای دیگر سوئیچ مانند تعیین دسترسی به پهنای باند، VLAN بندی و… استفاده کنند. لازم به ذکر است، با توجه به وجود چنین ویژگی‌هایی قیمت سوئیچ مدیریتی نسبت به قیمت سوئیچ غیرمدیریتی بالاتر میباشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *