خانه » سوئیچ شبکه

نمایش 1–18 از 396 نتیجه

نمایش 45

سوئیچ شبکه، سوئیچ شبکه یک دستگاه شبکه کامپیوتری است که نقاط شبکه یا دستگاه های شبکه را به یکدیگر متصل می کند. سوئیچ دستگاهی است که از هر سیستم یک کابل شبکه به آن هدایت می شود و زمانی که اطلاعات از رایانه ای در شبکه ارسال می شود، این دستگاه پیام را مدیریت کرده و به مقصد اصلی ارسال می کند. سوئیچ هایی که معمولاً پردازش را در لایه سه یا بالاتر انجام می دهند، اغلب سوئیچ های چندلایه یا سوئیچ های لایه 3 نامیده می شوند.

سوئیچ شبکه و کاربرد آن

سوئیچ شبکه، سوئیچ وسیله ای است که برای اتصال گره ها در شبکه استفاده می شود، یعنی وقتی می خواهید کامپیوترها را به هم وصل کنید، سوئیچ یکی از راه حل های شماست، به همین دلیل می گوییم که یکی از راه حل های شماست، زیرا می توانید یک هاب یا یک روتر استفاده کنید. یا حتی یک مودم در شبکه های کوچک برای اتصال گره ها در شبکه کاربردی است، سوئیچ در واقع یکی از دستگاه های فعال شبکه است.

سوئیچ ها وسایل ارتباطی هستند که داده ها را بین دستگاه ها انتقال می دهند. برای توضیح ساده تر، سوئیچ شبکه وسیله ای است که بین مسیر ارتباطی دستگاه ها نصب می شود تا از تجمع و سردرگمی اطلاعات بین مسیر ارتباطی جلوگیری کند. هنگامی که بسته های اطلاعاتی از یک دستگاه به دستگاه دیگر ارسال می شوند، ممکن است همزمان با سایر اطلاعات دستگاه دیگر تداخل داشته باشند. در این صورت احتمال از بین رفتن اطلاعات یا دیر رسیدن اطلاعات به دستگاه مقصد وجود دارد.

در این مواقع وجود سوئیچ ها به اطلاعات کمک می کند تا به صورت منظم و بدون ضرر به مقصد برسد. تفاوت سوئیچ ها و هاب ها در برنامه نویسی است. می توانید سوئیچ را طوری برنامه ریزی کنید که داده های ارزشمندتر سریعتر به مقصد برسد. این باعث می شود سوئیچ ها هوشمندتر از هاب ها باشند. سوئیچ شبکه در اکثر شبکه های محلی مدرن نقش اساسی دارد.

شبکه های متوسط ​​تا بزرگ معمولاً شامل یک یا چند سوئیچ مدیریت شده هستند. تمام دستگاه های موجود در شبکه دارای یک آدرس مک هستند، سوئیچ جدولی از این آدرس ها تهیه می کند و بسته ها را مطابق آدرس مک نوشته شده در قسمت مقصد بسته به همان پورتی که سیستم هدف به آن متصل است ارسال می کند.

انواع سوئیچ شبکه

سوئیچ شبکه، سوئیچ که یکی از محصولات پرفروش در زمینه ی تجهیزات شبکه می باشد این روزها بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته است. نکته مهم در انواع مختلف این دستگاه این است که اندازه آنها بر اساس تعداد گره ها اندازه گیری می شود. هر چه سیستم های بیشتری را برای اتصال نیاز داشته باشید، باید از پورت های بیشتری استفاده کنید. برای مثال یک سوئیچ 8 پورت برای شبکه ای با 5 کاربر کافی است. یعنی 8 مکان برای اتصال دارد. البته این تعداد پورت بستگی به تعداد دستگاه هایی دارد که باید متصل کنید.

به طور کلی انواع سوئیچ های شبکه و دسته بندی سوئیچ ها به این شرح می باشد:

  • سوئیچ های fixed از محبوب ترین سوئیچ ها در بازار هستند. یک سوئیچ ثابت تعداد پورت های ثابتی دارد این سوئیچ ها هم قابل مدیریت و هم بدون مدیریت هستند و برای همه شبکه ها با هر اندازه ای استفاده می شوند.
  • سوئیچ ماژولار را می توان با افزودن ماژول هایی روی شاسی گسترش و ارتقا داد، به این معنی که می تواند پورت های بیشتری را به آنها اضافه کند و انتظار عملکرد بیشتری از آنها داشته باشد.
  • سوئیچ Stackable ترکیبی از کلید ثابت و ماژولار است، به این معنی که برخی از مدل های کلید ثابت را می توان با سایر کلیدهای همان مدل ترکیب کرد. این سوئیچ های ثابت از پشت با کابل مخصوص به هم وصل می شوند و طوری با هم کار می کنند که انگار سوئیچ داریم اما پورت های بیشتری دارند.
  • سوئیچ PoE بر اساس فناوری PoE کار می کند. بنابراین سوئیچ PoE یکی از انواع سوئیچ های شبکه است که در آن برق و داده ها در یک کابل منتقل می شود، یعنی داده ها به صورت موازی یا برق به گیرنده می رسد. انعطاف پذیری یکی از ویژگی های سوئیچ های PoE است.
  • اکثر سوئیچ های شبکه با پورت RJ45 و کابل اترنت معمولی مانند Cat 5، Cat 6 و Cat 7 کار می کنند، اما اگر برای مسافت های طولانی، به عنوان مثال بیش از 100 متر نیاز به اتصال دارید، جایی که کابل اترنت معمولی کافی نیست، ممکن است لازم باشد از کابل فیبر نوری استفاده کنید. سوئیچ هایی که دارای پورت های فیبر نوری هستند دارای ترکیبی از پورت های RJ45 و پورت های فیبر نوری هستند.
  • سوئیچ مدیریت نشده اغلب در شبکه های خانگی و شرکت های کوچک استفاده می شود زیرا بلافاصله پس از نصب شروع به کار می کند، یعنی Plug and Play است.
  • سوئیچ مدیریت شده کنترل بیشتری بر ترافیک LAN نسبت به سوئیچ مدیریت نشده دارد و از ویژگی های پیشرفته برای این کنترل استفاده می کند.

نتیجه گیری

سوئیچ شبکه، برای اتصال سیستم ها در هر مجموعه باید یک دستگاه مرکزی وجود داشته باشد که بتواند همه دستگاه ها را به یکدیگر و به شبکه متصل کند. این دستگاه سوئیچ شبکه نام دارد و شما باید بسته به نوع و اندازه شبکه خود آن را خریداری کنید. در واقع سوئیچ شبکه به عنوان یک کنترل کننده عمل می کند و به دستگاه های موجود در شبکه اجازه می دهد تا به طور موثر با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

سوئیچ ها با به اشتراک گذاری اطلاعات و تخصیص منابع در هزینه های کسب و کارهای مختلف صرفه جویی می کنند و بهره وری کارکنان را افزایش می دهند. سوئیچ ها و روترها اجزای ساختار ارتباطی برای تمامی مشاغل محسوب می شوند و امکان تبادل انواع داده ها به صورت متنی، صوتی و تصویری، بی سیم و با سیم را فراهم می کنند. این تجهیزات شبکه فعال می تواند بهره وری را افزایش داده و هزینه های نیروی کار را تنظیم کند و در نتیجه سود بیشتری را برای شرکت شما به همراه داشته باشد و در عین حال امنیت و خدمات مشتری را افزایش دهد.

هنگام خرید سوئیچ، لازم است ابتدا نیازهای شبکه خود را بررسی کنید. اگر این کار را نکنید و پس از خرید سوئیچ متوجه شوید که نیازهای شما را برآورده نمی کند، یا حتی اگر سوئیچ را بیشتر از نیاز خود خریداری کرده باشید، در این صورت متضرر شده اید. همراهان گرامی شما می توانید برای مشاهده و خرید سوئیچ شبکه و سایر تجهیزات شبکه به آدرس اینترنتی ایمن ارتباط مراجعه نمایید.

سوالات متداول

تفاوت بین سوئیچ شبکه و هاب چیست؟

هاب یکی از دستگاه های اصلی شبکه است که داده ها را بین تمام دستگاه های یک شبکه توزیع می کند. از سوی دیگر، یک سوئیچ فقط داده ها را به دستگاهی که به آن نیاز دارد ارسال می کند. به این ترتیب سوئیچ شبکه کارایی بیشتری دارد و عملکرد بهتری را در بستر شبکه نسبت به هاب ارائه می دهد.

چگونه یک سوئیچ شبکه را متناسب با نیاز خود انتخاب کنیم؟

انتخاب سوئیچ شبکه به عواملی مانند اندازه، پیچیدگی شبکه و همچنین نیازها و بودجه شما بستگی دارد. تعداد دستگاه های موجود در شبکه، انواع ترافیک در شبکه و میزان امنیت مورد نیاز از مواردی است که در تهیه سوئیچ شبکه حائز اهمیت است. توصیه می کنیم ابتدا تحقیقات خود را کامل کنید و با یک متخصص شبکه مشورت کنید تا مطمئن شوید که سوئیچ مناسب را برای نیازهای خود انتخاب کرده اید.

سوئیچ لایه 3 به چه معناست؟

سوئیچ ها معمولا در لایه دوم مدل OSI، یعنی در لایه شبکه داده کار می کنند و از آدرس های MAC برای ارسال بسته ها در داخل شبکه استفاده می کنند، اما سوئیچ هایی نیز داریم که مانند روترها از IP برای مسیریابی استفاده می کنند. در لایه 3 کار می کند که ترکیبی از دستگاه های لایه 2 و لایه 3 است.

VLAN چیست و چگونه توسط سوئیچ پیاده سازی می شود؟

VLAN یک شبکه مجازی است که به یک شبکه فیزیکی اجازه می دهد تا به بخش های منطقی جداگانه تقسیم شود. سوئیچ ها با ایجاد جداول VLAN درون حافظه و اختصاص پورت ها به VLAN های مختلف، تقسیم بندی شبکه را فعال می کنند.

کاربرد الگوریتم های STP و RSTP در سوئیچ ها چیست؟

STP و RSTP الگوریتم هایی هستند که توسط سوئیچ ها برای جلوگیری از حلقه ها و بهینه سازی مسیرهای انتقال داده در شبکه هایی که دارای مسیرهای فیزیکی اضافی هستند استفاده می شوند. RSTP نسخه بهبود یافته STP است.