مقالات

سوییچ POE

سوییچ POE

سوییچ POE

احتمالا مطلع هستید که در تجهیزات ویپ، سوییچ شبکه خصوصا سوییچ POE ستون فقرات هر شبکه محلی یا LAN را تشکیل می دهند. در مقاله امروز مجموعه ایمن ارتباط راجع به سوییچ POE خواهید آموخت که چه چیزی یک سوییچ POE فعال را از یک سوئیچ LAN معمولی متمایز می کند. سوییچ POE به دستگاه های سازگار اجازه می دهد تا در مکان هایی که پریز برق یا اتصالات شبکه وجود ندارد کار کنند. این عملکرد اولیه POE می تواند هزینه های زیادی را برای مشاغل در هزینه های نصب سیم کشی برق و شبکه صرفه جویی کند اما این ویژگی تنها مزیت سوییچ POE نیست.سوییچ POEقبل از پرداختن به سوییچ POE باید به توضیح مفهوم کلی سوئیچ شبکه بپردایم، سوییچ شبکه یک دستگاه سخت افزاری است که دستگاه ها، کلاینت های شبکه را در یک شبکه کامپیوتری محلی متصل می کند. این کامپیوترها، نقاط دسترسی بی سیم، چاپگرها و سایر دستگاه های مجهز به شبکه را قادر می سازد تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

رایج ترین نوع سوئیچ شبکه یا اترنت، سوئیچ لایه 2 است. هر سوئیچ اترنت سازگار با لایه 2 با سیستم عامل OSI از آدرس های MAC برای هدایت ترافیک به جایی که نیاز دارد استفاده می کند. سوئیچ های لایه 2 یک جدول آدرس MAC از تمام سرویس گیرندگان LAN متصل را حفظ می کند تا بتواند ترافیک را به طور خاص به پورت مقصد که گیرنده متصل است، ارسال کند. این موضوع آنها را از دستگاههای قبلی ساده تر به نام هاب شبکه که نمی دانند دستگاه های شبکه به کدام پورت ها متصل هستند متمایز میکند. این هاب ها بسته های ورودی را به جای درگاه مورد نظر به همه پورت ها ارسال می کنند، که منجر به ترافیک غیر ضروری شبکه می شود.

حالا که با کارکرد کلی سوئیچ شبکه آشنا شدیم به توضیح راجع به سوییچ POE میپردازیم. Power over Ethernet (POE) فناوری است که نیروی الکتریکی را از طریق کابل اترنت جفت پیچ خورده به دستگاه های دارای قدرت (PD) مانند نقاط دسترسی بی سیم، دوربین آی پی و تلفن ویپ علاوه بر داده هایی که معمولاً کابل حمل می کند، منتقل می کند. این امر موجب میشود که به جای داشتن یک کابل جداگانه برای هر کدام، اتصال داده و برق به دستگاه های مذکور منتقل شود.

انواع سوئیچ POE

انواع سوئیچ POE را می توان طبق ویژگی های زیر طبقه بندی کرد:

سوییچ POE

تعداد پورت های سوییچ POE:

هر سوییچ POE می تواند از چهار تا چهل و هشت پورت خروجی POE، که پورت PSE یا تجهیزات منبع یابی قدرت نیز نامیده می شوند، ارائه دهد.

 

 

سوییچ POE

سرعت شبکه سوئیچ POE:

رایج ترین سوئیچ های Power over Ethernet سرعت گیگابیت (1000 مگابیت بر ثانیه) را برای دستگاه های متصل فراهم می کند. با این حال، Fast-Ethernet (100 مگابیت بر ثانیه) هنوز وجود دارد و برای بسیاری از دستگاه های PoE edge، این سرعت زیادی میباشد.

 

 

سوییچ POE

سوییچ POE مدیریت شده یا غیر مدیریتی:

برای برآوردن الزامات پیچیده تر شبکه، یک سوئیچ POE مدیریت شده می تواند بسیار بیشتر از ترافیک مستقیم که باید برود و به دستگاه ها نیرو دهد، انجام دهد. یک سوئیچ POE مدیریت شده می تواند ترافیک شبکه را در گروه ها تقسیم بندی کرده و بینش بسیار بیشتری از وضعیت شبکه، سرویس گیرندگان متصل و وضعیت قدرت آن ارائه دهد.

 

سوییچ POE

گزینه نمایش LCD:

برخی از سوئیچ شبکه های POE بدون مدیریت دارای صفحه LCD در پنل جلویی هستند. این نمایشگرهای وضعیت LCD اطلاعاتی را در اختیار مدیران شبکه در زمان موردنیاز قرار می دهند، مانند میزان مصرف هر دستگاه POE متصل، مجموع توان مصرفی تمام دستگاه های متصل و کل توان موجود. همچنین این ویزگی در ارائه هشدارها در مورد مشکلات احتمالی و هشدارهای مربوط به اضافه بار، درجه حرارت بالا، حفاظت از اتصال کوتاه و موارد دیگر بسیار مفید است.

 

سوییچ POE

نیروی سوئیچ POE:

نیروی سوئیچ Power over Ethernet به دستگاههای متصل به برق تا حد زیادی با اندازه منبع تغذیه آن تعیین می شود که می تواند از کمی بیشتر از 50 وات تا بیش از 500 وات متغیر باشد. این بودجه قدرت به طور مستقیم میتواند بر میزان توان هر پورت سوئیچ به دستگاه های متصل شده تأثیر ب بگذارد.

 

 

مزایای استفاده از سوئیچ POE

فناوری POE مزایای متعددی را ارائه می دهد که ویژگی های بسیار فوق العاده ای محسوب میشوند، در ادامه به بررسی این مزایا میپردازیم.

صرفه جویی در هزینه نصب: بدون سوئیچ POE هزینه زیادی برای آوردن برق استاندارد به مکان هایی که هیچ منبع برقی وجود ندارد متحمل میشوید. برای مثال، فرض کنید که می خواهید دوربین را به قسمتی از انبار که پریز برق ندارد اضافه کنید. بدون POE، شما باید با یک متخصص برق معتبر مشورت کنید زیرا یک مدیر شبکه به احتمال زیاد قادر به تکمیل نصب برق نیست. با این حال، با استفاده از ولتاژ پایین Power over Ethernet، هرکسی می تواند کابل های شبکه PoE را از دوربین به سوئیچ POE اجرا کند. استفاده از سوئیچ POE به این معنی است که شما از نیاز به نصب پریزهای برق، سیم کشی برق و جعبه های قطع کننده اجتناب می کنید، که باعث صرفه جویی بیشتر در هزینه می شود.

انعطاف پذیری بیشتر: سوئیچ شبکه POE را می توان به راحتی در مکان های بدون پریز برق مستقر کرد. از آنجا که آنها دیگر با محدودیت نیاز به پریز استاندارد برای کار روبرو نیستند، مکان هایی که قبلاً دسترسی به آنها دشوار بود، اکنون با سهولت بیشتری قابل دسترسی هستند. نصب دوربین تحت شبکه روی دیوار یا پشت بام دیگر کار دلهره آوری نیست، زیرا برای دریافت برق و اتصالات شبکه فقط به یک کابل شبکه و سوئیچ POE نیاز دارید.

مدیریت توان از راه دور: یکی از ویژگی های مفید سوئیچ POE مدیریت شده این است که می توانید از طریق اینترنت یا شبکه محلی به آنها دسترسی پیدا کنید. این دسترسی شامل امکان کنترل از راه دور دستگاه هایی است که ممکن است خراب شده باشند. دوربین تحت شبکه ای که خراب شده یا تلفن ویپ ای که نیاز به راه اندازی مجدد دارد دیگر نیازی به مداخله فیزیکی شخص در محل ندارد. تنها چیزی که برای راه اندازی مجدد در هر دو دستگاه مورد نیاز است، انجام تنظیمات از طریق رابط مدیریت سوئیچ است.

مانیتور دستگاه قدرتمند: برخی از سوئیچ های مدیریت شده بر روی اترنت می توانند تمام دستگاه های PoE متصل را رصد کرده و به طور خودکار راه اندازی مجدد دستگاهی را انجام دهند که در یک دوره مشخص ارتباط برقرار نکرده است. چنین ویژگی می تواند بسیار مفید باشد، به عنوان مثال، در صورتی که یک دوربین امنیتی در نیمه های شب کار خود را متوقف کند سوئیچ POE میتواند راه اندازی مجدد آن را انجام دهد.

شما کاربران عزیز میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به سوئیچ شبکه Poe روی لینک مندرج کلیک نمایید و مقالات بیشتر از مجموعه ایمن ارتباط درباره سوییچ شبکه را مطالعه فرمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 1]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *