مقالات

انواع تلفن های ویپ

انواع تلفن های ویپ

توضیحات مهم در خصوص انواع تلفن های ویپ

در ابتدا جهت مشاهده ی انواع تلفن های ویپ می توانید روی دکمه ی زیر کلیک نمایید تا وارد صفحه ی تلفن تحت شبکه شوید. حال به شروع توضیحات در خصوص انواع تلفن ویپ می پردازیم با ما همراه باشید.انواع تلفن های ویپ

در این مقاله در نظر گرفتیم که برای راهنمای خرید انواع تلفن ویپ به معرفی مختصری در این زمینه بپردازیم. در حال حاضر در کشورما پرفروش ترین تلفن ویپ و تلفن تحت شبکه از برندهای گرنداستریم و یالینک است در سالهای قبل تلفن تحت شبکه سیسکو نیز فروش زیادی داشت اما به دلیل اینکه این گوشی ها عمدتا به صورت استوک وارد کشور میشود دیگر خواهان چندانی ندارد. همچنین تلفن ویپ سیسکو آکبند قیمت بالاتری نسبت به تلفن تحت شبکه از برندهای گرنداستریم و یالینک دارد.

دلیل محبوبیت تلفن ویپ گرنداستریم و یالینک

همانطور که در توضیحات قبل اشاره کردیم در سالهای اخیر از انواع تلفن های ویپ که در بازار موجود است فروش تلفن ویپ یالینک و گرنداستریم بالاتر از سایر برندها بوده است یکی از دلایل محبوبیت این تلفن های تحت شبکه کیفیت بالا و قیمت مناسب این محصولات است اگر بخواهیم از دیگر ویژگی های این تلفن سانترال ها صحبت کنیم تنوع این گوشی ها می باشد زیرا این تلفن های تحت شبکه برای هر سازمانی در سایزهای مختلف گوشی ویپ مناسب را دارد.انواع تلفن ویپاز انواع تلفن های ویپ که می توان به آن اشاره کرد که برای شرکت های کوچک تا متوسط و برای کارمندان ساده استفاده می شود تلفن ویپ گرنداستریم و یلینک در مدل های ساده ی کارمندی است که به عنوان مثال می توانیم به گرنداستریم 1625 و یا یالینک T19P اشاره کرد. شما با توجه به نیازهای خود می توانید انواع تلفن های ویپ را بررسی کرده و انتخاب نمایید.

تنوع بینظیر این محصولات از دلایل محبوبیت این برندها می باشد که شما می توانید انواع تلفن های ویپ که به صورت تلفن بیسیم تحت شبکه ویا تلفن رومیزی تحت شبکه می باشند را مناسب با کاری که می خواهید انتخاب نمایید. گرنداستریم و یالینک در کلیه ی تجهیزات ویپ سرآمد هستند شما برای کنفرانس های خود می توانید از گوشی کنفرانس تحت شبکه هایی که این شرکت ها ارائه داده اند استفاده کنید که اکثر مدل های این تلفن ها از سیستم عامل اندروید پشتیبانی می کنند.

معرفی انواع تلفن های ویپ

در این قسمت می خواهیم به معرفی مدل های مختلف از تلفن های ویپ بپردازیم که این تلفن ها به چه صورت هایی تولید شده اند و چه کارایی هایی دارند تا شما بتوانید برای خرید تلفن ویپ اطلاعات کافی را داشته باشید.

همانطور که در بالا اشاره کردیم ساده ترین تلفن های تحت شبکه تلفن رومیزی کارمندی می باشند که برای کارمندهای ساده که تماس زیادی ندارند استفاده می شوند این مدل که معمولا از 2 اکانت سیپ تشکیل شده اند به عنوان ساده ترین تلفن ویپ شناخته می شوند البته شرکت گرنداستریم و یالینک با معرفی سری جدید گوشی های تحت شبکه ی خود بعضی از این مدل ها را جایگزین کرده اند به عنوان مثال سری 26 گرنداستریم درحال جایگزینی با سری 16 گرنداستریم می باشد. همچنین بعضی از مدل های یالینک نظیر T30 یالینک هم جایگزین T19 و T21 یالینک شده اند.

از دیگر مدل های تلفن ویپ که معمولا برای منشی ها استفاده می شوند گوشی هایی هستند که درکنار آنها دکمه ی شماره گیر سریع یا همان BLF قرار دارد. معمولا این تلفن ویپ را برای کسانی که تماس ورودی بیشتری دارند قرار می دهند. به عنوان مثال از برند گرنداستریم GXP2160 می تواند یک گزینه ی مناسب باشد. از انواع تلفن های ویپ می توانیم به تلفن بیسیم تحت شبکه اشاره کنیم، معمولا همه تلفن های بیسیم را برای استفاده در منازل و خط شهری مشاهده کرده اند اما این دو شرکت تلفن های بیسیم تحت شبکه را هم ارائه داده اند که با همان کیفیت HD میتوانید تماس های خود را داشته باشید و به راحتی جا به جا شوید.

گوشی کنفرانس تحت شبکه نوع دیگری از این تلفن های ویپ می باشد که امروزه و در شرایط کنونی که شرکت ها رو به دور کاری آورده اند تلفن کنفرانس تحت شبکه یک انتخاب مناسب است زیرا این گوشی ها معمولا دارای صفحه نمایش بزرگ و سیستم عامل اندروید می باشند که می توانید از طریق این تلفن های ویپ تماس تصویری برقرار کنید. حوزه ی ویپ و تجهیزات تحت شبکه بسیار گسترده است که در یک مقاله نمی توان توضیح داد برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تلفن های ویپ و سایر تجهیزات ویپ می توانید به دیگر مقالات مراجعه نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *