خانه » پچ کورد شبکه

نمایش 1–18 از 181 نتیجه

نمایش 45

پچ کورد شبکه، یک کابل الکتریکی یا نوری است که برای اتصال موقت یک دستگاه الکترونیکی یا نوری به یک دستگاه دیگر برای هدایت و انتقال سیگنال استفاده می شود. سیم پچ شبکه به عنوان یکی از تجهیزات شبکه غیرفعال برای اتصال دستگاه های مختلف، به عنوان مثال سوئیچ شبکه به کامپیوتر یا سوئیچ شبکه به روتر استفاده می شود. پچ کوردها معمولا در رنگ های متنوع تولید می شوند تا به راحتی قابل تشخیص باشند. این کابل ها نسبتا کوتاه و معمولا از 30 سانتی متر تا 10 متر هستند.

پچ کورد شبکه

پچ کورد شبکه، پچ کورد قطعه ای از کابل شبکه است که دو سر آن به اتصال شبکه متصل است. از این دستگاه برای برقراری ارتباط بین تجهیزات و قطعات در شبکه استفاده می شود و به آن کابل پچ نیز می گویند که برای اتصال موقت یک دستگاه الکترونیکی یا نوری به یک دستگاه دیگر برای وصله کردن سیگنال جهت هدایت و انتقال استفاده می شود. در عصر دیجیتال، استفاده از تجهیزات فیبر نوری از جمله پچ کورد شبکه به یک ضرورت تبدیل شده است.

پچ کوردها انتقال حجم زیادی از اطلاعات بین دستگاه ها را در مدت زمان بسیار کوتاهی فراهم می کنند. آنها همه چیز را از کامپیوترهای رومیزی، مراکز داده، لپ تاپ ها و اجزای مختلف شبکه به هم متصل می کنند. به همین دلیل، این تجهیزات به اجزای ضروری برای شبکه های داده سازمانی و شبکه های ارتباطی تبدیل شده است. این تجهیزات شبکه به طور استاندارد از نظر پهنای باند و سرعت انتقال داده به دسته های Cat1 تا Cat8 تقسیم می شوند.

توجه داشته باشید که پچ‌کورد شبکه های Cat1 تا Cat4 دیگر در شبکه‌های کامپیوتری قابل استفاده نیستند و منسوخ شده‌اند، عموماً پچ‌کوردهای Cat5e، Cat6 و Cat6a بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. پچ کورد جزئی از تجهیزات شبکه است. پچ کورد ها ارتباطات و شبکه های گسترده را پشتیبانی می کنند. پچ کورد برای اتصال بین پچ پنل و سوئیچ شبکه و همچنین اتصال بین کامپیوتر (کارت شبکه) و پریز شبکه استفاده می شود. انواع مختلفی از پچ کورد وجود دارد. عمدتاً دو نوع پچ کورد وجود دارد: UTP و STP.

انواع پچ کورد شبکه

پچ کورد شبکه، پچ کوردها با توجه به نوع اتصال، طول، نوع کابل و سایر مشخصات در انواع مختلفی ساخته می شوند. برخی از انواع متداول پچ کورد شبکه عبارتند از، پچ کورد UTP:
این نوع پچ کورد با کابل UTP ساخته شده و برای اتصال دستگاه هایی با سرعت گیگابیت استفاده می شود. این پچ‌کوردها معمولاً برای اتصال کامپیوترها، سوئیچ‌های شبکه و روترها استفاده می‌شوند.

پچ کورد STP: این نوع پچ کورد با کابل STP ساخته شده و برای کاربردهایی که نیاز به حفاظت شبکه در برابر تداخل الکترومغناطیسی دارند مناسب است. این پچ کوردها معمولا برای اتصال دستگاه هایی با سرعت 5 گیگابیت استفاده می شوند. پچ کورد محافظت شده: این نوع پچ کورد با کابل STP ساخته شده و دارای روکش فلزی برای جلوگیری از تداخل الکترومغناطیسی می باشد. این پچ کوردها بیشتر برای اتصال دستگاه هایی با سرعت 10 گیگابیت استفاده می شود و در محیط هایی با تداخل الکترومغناطیسی بالا مانند محیط های صنعتی و پزشکی استفاده می شود.

پچ کورد متقاطع: این نوع پچ کورد برای اتصال دستگاه هایی که هم مستقیم هستند و هم نیازی به سوئیچ شبکه ندارند استفاده می شود. به عبارت دیگر، از این پچ کوردها برای اتصال دستگاه های مشابه مانند اتصال دو کامپیوتر به یکدیگر یا اتصال دو سوئیچ به یکدیگر استفاده می شود. پچ کورد فیبر نوری: این نوع پچ کورد با کابل پچ کورد فیبر نوری ساخته می شود و برای انتقال اطلاعات با سرعت بالا و در فواصل طولانی استفاده می شود. این پچ کوردها معمولا برای اتصال دستگاه های سوئیچینگ و مسیریابی و همچنین برای اتصال به شبکه های اینترنتی استفاده می شوند.

کلام پایانی

پچ کورد شبکه، پچ کورد که گاهی پچ کابل نامیده می شود مانند کابل است. انتهای هر دو سر کابل به سوکت متصل است که برای اتصال به تجهیزات راحت تر است. برخی تصور می کنند برای راه اندازی شبکه و استفاده از سوکت در انتهای کابل ها لزومی به استفاده از این محصولات نیست.
این عمل ممکن است در شرکت هایی با مساحت کوچک مناسب و پاسخگو باشد، اما در سازمان های بزرگ فقط باعث اتلاف وقت می شود.

در تقسیم بندی بستر ارتباطی پچ کوردها به دو دسته مسی و کابل فیبر نوری تقسیم می شوند. کابل فیبر نوری برای دیتاسنترها، شبکه های دیتا، شبکه های مخابراتی، صنایع نظامی و امنیتی، صنایع دریایی و حمل و نقل، صنایع نفت و گاز، صنایع انرژی های پاک هستند. شبکه‌های تلویزیونی کابلی، مراکز درمانی و بیمارستان‌ها برای تصویربرداری‌های پزشکی، مرتبط با اموری که با مهندسی مکانیک استفاده دارند، فضای داخلی اتاق‌های سرور هستند. مزیت استفاده از پچ کوردها به این دلیل است که آنها در اندازه های مختلف تولید، سوکت زنی و عرضه می شوند.

قبل از ورود به بازار، کلیه آزمایش های لازم جهت سلامت آنها انجام شده و با رفع ایراد و اشکال به دست مصرف کننده می رسند. پچ کورد مسی با وزن سبک، مقاومت خوب و قدرت انعطاف پذیری بالا و داشتن سوکت در دو سر و دارای نگهدارنده  فلزی هستند. در واقع نگهدارنده فلزی که به دور این پچ کوردها وجود دارد. باعث کم شدن نواسانات و امنیت بیشتر می‌باشد. از به هم فشردگی و آسیب دیدن محتویات داخل جلوگیری می‌کند. شما عزیزان میتوانید برای مشاهده و خرید انواع پچ کورد شبکه و کابل شبکه به آدرس اینترنتی ایمن ارتباط مراجعه نمایید.

سوالات متداول

پچ کورد SFTP چیست؟

پچ کورد SFTP یعنی یک پچ کورد شیلد داره که دور همه‌ جفت سیم‌های داخلش یک فویل و یک توری فلزی برای ارتینگ بهتر کشیده شده.

آیا می توان از پچ کورد به جای کابل شبکه استفاده کرد؟

بله، پچ کوردها از نظر ماهیت مشابه کابل های شبکه هستند. می توانید از این نوع کابل ها در فواصل کوتاه به جای کابل های شبکه استفاده کنید.

آیا پچ کورد شبکه از نوع مستقیم است؟

مستقیم یا متقاطع بودن یکی از ویژگی های کابل است که به استاندارد نصب سوکت بستگی دارد. این موضوع در مورد پچ کوردها نیز صدق می کند. یعنی پچ کوردهای شبکه در دو نوع مستقیم یا متقاطع طراحی می شوند.

انواع پچ کورد شبکه چگونه طبقه بندی می شوند؟
این محصول بر اساس جنس پوشش، سرعت و پهنای باند، بستر ارتباطی، نوع کابل مورد استفاده و اندازه تقسیم بندی می شود.

پچ کورد مسی شبکه در چه متراژی فروخته می شود؟
این تجهیزات در هر اندازه ای به فروش می رسد اما اندازه استاندارد آن نیم، یک، دو، سه و پنج متر است.