خانه » پریز برق و فیس

در حال نمایش 14 نتیجه

نمایش 45

پریز برق و فیس، فیس یکی از لوازم جانبی ترانک است که به نظم و زیبایی کابل کشی شبکه شما کمک می کند. معمولاً ترانکینگ را می توان در هر نقطه از شبکه نصب کرد. هدف از نصب ترانکینگ مدیریت بهتر و حفاظت بیشتر کابل ها می باشد. دست اندرکاران ساخت شبکه اهمیت طراحی صحیح و امنیت در کابل کشی شبکه را می دانند. ترانک می تواند این انتظارات را تا حد زیادی برآورده کند. انواع مختلفی از تجهیزات شبکه مرتبط با ترانکینگ در بازار وجود دارد که پریز برق و فیس یکی از آنهاست.

آشنایی با پریز برق و فیس

پریز برق و فیس، همانطور که می دانید کابل های موجود در ترانک ها را می توان به ورودی و خروجی یعنی همان کلید و پریز مجهز کرد. فیس به معنی پریز هایی است که برای سوکت های شبکه طراحی شده اند. به عبارت دیگر به قاب پریز های کابل شبکه که برای سوکت ها و کیستون های شبکه استفاده می شود فیس پلیت می گویند. نام دیگر فیس، قاب پریز شبکه است. نکته این است که صفحه رویی فقط یک پوسته است. این پوسته روی مسیر کابل قرار می گیرد و باید مستقل از کابل کشی نصب شود.

فیس روی جعبه کلید و سوکت روی ترانک نصب می شود. نصب این دستگاه معمولا به صورت روکار یا توکار می باشد. نوع سطحی معمولاً بر روی سطح دیوارها نصب می شود. اما نوع توکار باید در داخل دیوار نصب شود و محل نصب از قبل مشخص باشد. این دستگاه را می توان در هر جایی از یک کامپیوتر معمولی گرفته تا یک تجهیزات شبکه فعال که نیاز به اتصال به شبکه دارد استفاده کرد. معمولا از این دستگاه برای انواع کیستون استفاده می شود.

شکل کلی یک فیس کاملاً شبیه پریزهای برق است با این تفاوت که مرکز آن برای نصب کیستون و پریز طراحی شده است. معمولاً در ورودی کیستون ها و سوکت ها دریچه ای وصل می شود که از ورود هر گونه جسم خارجی و گرد و غبار به داخل آن جلوگیری می کند. این محصول معمولا از پلاستیک یا PVC ساخته شده و مقاومت خوبی دارد. انتخاب این متریال برای فیس هماهنگی این قطعه با سایر تجهیزات ترانکینگ است.

با استفاده از فیس‌ پلیت در ترانک، کلیدهای شبکه را بسیار منظم در کابل‌کشی خود قرار می‌دهید. همچنین از آسیب فیزیکی جلوگیری می کند. از طرفی به کمک فیس پلیت می توانید ورودی کابل را در هر نقطه از شبکه قرار دهید و تجهیزات خود را به آن متصل کنید. سومین مزیت مهم فیس پلیت این است که این سوکت شبکه توانایی ایجاد یک ورودی مشترک برای چندین دستگاه را فراهم می کند. این بدان معنی است که می توانید چندین دستگاه را به طور همزمان به شبکه خود وصل کنید بدون اینکه نیازی به تجهیزات اضافی داشته باشید.

نتیجه گیری

پریز برق و فیس، این دستگاه برای مکان های مختلف طراحی شده و کاربردهای متفاوتی دارد. بنابراین می توانید انواع مختلفی از آنها را در بازار مشاهده کنید. به طور کلی فیس ها بر اساس ظاهر و اندازه به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. فیس پلیت‌ ها بر اساس سایز از تک پورت تا شش پورت دسته بندی می شوند. در مورد فیس سه پورت و شش پورت، پورت ها در ردیف های عمودی سه تایی قرار می گیرند و معمولا ارتفاع بیشتری نسبت به انواع دو و چهار پورت دارند.

فیس پلیت ها در دو اندازه متداول ساخته می شوند: صفحه پهن با ابعاد 45×45 میلی متر و صفحه باریک با ابعاد 22.5×45 میلی متر. زمانی که قصد راه اندازی یک شبکه را دارید، باید از یک فیس پلیت برای ورود دستگاه ها به مسیر شبکه یعنی کابل ها استفاده کنید. انواع مختلفی از تجهیزات در شبکه های بی سیم وجود دارد که باید به شبکه متصل شوند. برای اتصال این تجهیزات باید از لوازم جانبی ترانک از جمله فیس برای ایجاد یک اتصال قوی و پایدار استفاده کنید.

از طرفی این تجهیزات به شما در برچسب زدن کابل ها و مدیریت بهتر کابل ها و تجهیزات شبکه کمک می کند. فیس پلیت ها معمولا دارای قسمتی برای علامت گذاری و برچسب کابل بر روی آنها هستند. این کار جدا کردن کابل ها را راحت تر می کند. همراهان عزیز شما می توانید برای خرید انواع تجهیزات شبکه و تلفن ویپ به وبگاه امن ایمن ارتباط مراجعه نمایید.

سوالات متداول

کاربرد فیس پلیت در چه مواردی است؟

پریز شبکه تو کار، بعد از پانچ شدن کابل شبکه، بر روی صفحه ای قرار می گیرد که به آن صفحه فیس پلیت می گویند.

پارتیشن چیست؟

پارتیشن قطعه ای است که در داخل ترانک قرار گرفته و آن را تقسیم به دو یا 3 می کند (جهت مجزا کردن کابل های برق، تلفن و شبکه)، معمولا داکتها امکان پذیرفتن پارتیشن را در درون خود ندارند.

کادر و حلقه و ساپورت چنگکی چه کاربردی دارد؟

اگر بخواهیم پریز شبکه را روی انواع ترانک های موجود در بازار نصب کنیم، به کادر، حلقه، ساپورت چنگکی نیاز داریم.