گوشی رومیزی اسنوم
معرفی گوشی رومیزی اسنوم
گوشی رومیزی اسنوم جز برند با کیفیت اسنوم است که به صورت وسیعی انواع تلفن ویپ و IP تولید می نماید که شامل تلفن های IP رومیزی، تلفن های کنفرانس و تلفن های بیسیم Dect می باشد. این کمپانی دارای محصولات متنوعی از تلفن های IP رومیزی است که این تلفن ها علاوه بر ظاهری زیبا از استحکام بالایی نیز برخوردار می باشند که در دفتر های کوچک تا شرکتها و ادارات بزرگ با زیر ساخت های متعدد شبکه مورد استفاده قرار می گیرند. تلفن های کنفرانس این شرکت که point Meeting نام دارد، از جدید ترین محصولات این کمپانی میباشد که توانایی کار با Microsoft Office Communication Server 2007 را دارا میباشد و برای اتاق هایی با مساحت بیش از 30 متر مربع و یا 10 شرکت کننده مناسب می باشند.
تلفن تحت شبکه رومیزی اسنوم کسب و کار شما را به هم متصل می کند. این شعار اسنوم است که در طی این 25 سال سابقه بسیار تلاش کرده تا این شعار را عملی کند و توانسته به این درجه برسد. Snom پیشگام در زمینه تلفن ویپ تجاری است. بخشی از گروه VTech از سال 2016، ما طیف گسترده ای از محصولات را در سطح جهانی ارائه می دهیم. مشتریان ما از 25 سال محصولات درجه یک، نوآورانه و با عملکرد برتر، از تلفن های رومیزی تا دستگاه های DECT سیار تا راه حل های کنفرانس پیشرفته بهره برده اند. کارمندان اسنوم به اندازه علایقشان متنوع طلب هستند: چیزی که ما معتقدیم واقعاً به موفقیت ما کمک می کند! طیف ممتاز محصولات ما سهم ارزشمندی در موفقیت میلیونها مشتری تجاری ما در سراسر جهان دارد و ما دائماً در تلاش هستیم تا ارتباطات را سریعتر، آسانتر و بهتر کنیم.
تلفن اسنوم که یک دلیل برای کاهش هزینه ها، جذب مشتریان جدید کاهش ریسک های مالی و هزینه های عملیاتی بالا دلیل انتخاب می باشد. اسنوم یک شرکت آلمانی است که تلفن های Voice over Internet Protocol (VoIP)(تلفن تحت شبکه) را بر اساس استاندارد IETF Session Initiation Protocol (SIP) تولید می کند. محصولات اسنوم بخش تجاری کوچک تا متوسط، دفاتر خانگی، ارائه دهندگان خدمات اینترنتی، اپراتورها و سازندگان تجهیزات اصلی را هدف قرار داده است. این شرکت که در سال 1996 تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در برلین قرار دارد، از سال 2016 یک شرکت تابعه کاملاً متعلق به VTech Holdings Limited است.
خصوصیات گوشی رومیزی اسنوم
شرکت اسنوم در تلفن های خود به راحتی و ارتباط خوب بین کاربران با تلفن هایش بسیار توجه می کند که امروزه فناوری VoIP به انواع مشاغل راه پیدا کرده است، اهمیت دسترسی به مدل های مناسب و باکیفیت تلفن های IP بیش از پیش احساس می شود که یکی از مهمترین و کارآمدترین آنها کلید های قابل برنامه ریزی تلفن اسنوم میباشد که در مدل D710 به عنوان اولین مدل از سری 7 دارای 5 کلید قابل برنامه ریزی است که دارای LED نیز می باشد و شما میتوانید آن را بر اساس نیاز خود برنامه ریزی کنید که یکی از بهترین کاربردهای آن به عنوان شماره گیری سریع است به همراه یک صفحه نمایش (48×128) پیکسل و نور پس زمینه نیز اضافه شده که به راحتی و کیفیت آن افزوده است و همچنین دارای WEB است ساده برای تلفن های خود به شما در انجام تنظیمات تلفن کمک می کند که کاربران میتوانند به راحتی به صورت دستی تنظیمات ان را تغییر دهند.
تلفن ویپ اسنوم مدل D315 با کیفیت HD و هماهنگی با تمامی کدک های موجود صدایی شفاف و با کیفیت را منتقل میکند، همچنین دارای یک میکروفن پیشرفته نیز میباشد که صدای شما را با کیفیت وشفافیت بالا انتقال میدهد. تلفن ویپ D315 تا 4 داخلی را پشتیبانی میکند که میتوان گفت این تلفن یک تلفن آینده نگرانه می باشد که میتواند در آینده نیز، نیاز شما را برطرف کند. در کل میتوان گفت، اسنوم از آخرین پروتکل های امنیتی ویپ در این مدل استفاده کرده است تا بتوان با خیالی آسوده از آن استفاده کرد این مدل همچنین از پروتکل sip برای داخلی های خود استفاده میکند و با صفحه نمایش با وضوح بالا، تمام الزامات مهم تلفن VoIP را برآورده می کند و عملکردهای ارزشمند متعددی را در دنیای تجارت ارائه می دهد. یک پورت USB پرسرعت اتصال انواع لوازم جانبی مانند ماژول توسعه D3 یا میله های WiFi را امکان پذیر می کند و همچنین دارای یک سوئیچ اترنت گیگابیتی است تا اطمینان حاصل کند.
Snom در سال 1997 در برلین، آلمان، توسط کریستین استردیک و نیکلاس پیتر پولند، دانشمندان سابق کامپیوتر در دانشگاه فنی برلین تاسیس شد. در سال 1999، این شرکت با معرفی مدل 100 مدل تلفن رومیزی اسنوم شروع به تولید تلفن voip کرد. تا سال 2000، این شرکت بر روی چشم انداز ساخت اجزای قابل همکاری برای سیستم های ارتباطی سازمانی تمرکز کرد. این شرکت به جای فروش یک راه حل پلت فرم تلفن، بر گوشی اسنوم ویپ مستقل که با پلتفرم های مبتنی بر استاندارد از فروشندگان مختلف سازگار هستند، تأکید کرد که با معرفی پروتکل شروع جلسه (SIP) که اخیراً در اینترنت استاندارد شده بود امکان پذیر شد.