مقالات

خرید سوئیچ شبکه کامپیوتر

خرید سوئیچ شبکه کامپیوتر

راهنمای خرید سوئیچ شبکه کامپیوتر

مجموعه ایمن ارتباط در این مقاله با همراهی شما عزیزان در رابطه با موضوع خرید سوئیچ شبکه کامپیوتر به شما کاربران محترمی که قصد خرید سوئیچ شبکه را دارید، کمک خواهد کرد. در ابتدا لازم به ذکر است، داشتن اطلاعات کافی و برنامه‌ریزی درست قبل از اقدام برای خرید سوییچ شبکه میتواند به کاربران در خرید سوئیچ شبکه با قیمت مناسب و عملکرد مناسب مجموعه کمک قابل توجهی کند و حتما شما کاربران عزیز، از این موضوع آگاه هستید که ساده‌ترین نوع سوئیچ‌، سوئیچ‌ شبکه غیرمدیریتی میباشد که باتوجه به تعداد پورت و سرعت این سوئیچ ها، قیمتشان نیز تغییر میکند.

آگاهی در رابطه با نیازها و خواسته های یک مجموعه از انواع سوئیچ شبکه خریداری شده و اطلاع از روند کاری مجموعه مورد نظر، میتواند کمک قابل توجهی به انتخاب و خرید سوئیچ شبکه کامپیوتر کند، زیرا با کسب اطلاعات مناسب، کاربران میتوانند بهترین تصمیم گیری را با بهترین قیمت داشته باشند. شما عزیزان برای خرید بهترین و مناسب ترین سوئیچ شبکه برای مجموعه خود باید به چند مورد حتما توجه داشته باشید.

عوامل مهمی که در خرید سوئیچ شبکه کامپیوترحائز اهمیت میباشد، تعداد کاربران و سیستم هایی که شبکه قصد پشتیبانی دارد، سرعت مورد نیاز کاربران که باتوجه به این نیاز سوئیچ باید اترنت یا گیگابیت باشد، زیرساخت اولیه مجموعه حتما در نظر گرفته شود زیرا در صورت تمایل کاربر به استفاده از سوئیچ شبکه گیگابیت، زیرساخت شبکه نیز اعم از کابل‌ها، روتر و…حتما باید گیگابیت باشند، توجه به نیاز مجموعه به استفاده از سوئیچ با جایگاه مدیریتی، غیرمدیریتی و PoE و همچنین شناخت معتبرترین و قیمت مناسب ترین برند سوئیچ شبکه مورد نیاز در مجموعه میباشد که توجه به این موارد بسیار مهم و قابل تامل میباشد.

خرید سوئیچ شبکه کامپیوتر

پارامترهای مهم در خرید سوئیچ شبکه کامپیوتر

همانطور که گفته شد، اولین قدم هنگام خرید سوئیچ شبکه کامپیوتر که تاثیر به سزایی در قیمت آن نیز دارد، آگاهی از تعداد پورت مورد نیاز و خرید سوئیچی با همان تعداد پورت دلخواه میباشد. تعداد کاربران و زیرساخت اولیه‌ی شبکه شما میتواند تعداد پورت سوئیچ را برای شما مشخص کند که تعداد پورت‌های معمول در سوئیچ‌ها 5، 8، 16، 24 و 48 می‌باشد و همچنین دومین گام تاثیرگذار در انتخاب سوئیچ مناسب شبکه، سرعت و قابلیت POE ساپورت بودن آن میباشد که سوئیچ شبکه poe، مجموعه را از اداپتور بی نیاز و برق تمام سیستم ها را تامین میکند و همچنین با بالا رفتن سرعت سوئیچ، کارایی شبکه نیز بیشتر میگردد.

در این میان، اگرچه سوئیچ شبکه مدیریتی باشد یا سوئیچ شبکه غیرمدیریتی، اساساً نحوه استفاده از سوئیچ شبکه شما یکسان است. در ابتدا سوئیچ باید به شبکه و منبع تغذیه دسترسی داشته باشد. بنابراین در قدم اول مودم را به خط ورودی اترنت وصل کنید. مودم دستگاهی است که سیگنال را به شبکه می آورد. در قدم بعدی، روتر را به مودم وصل کنید. روتر آدرس شبکه خصوصی را به آدرس عمومی ترجمه می کند تا به تمام دستگاه های شبکه متصل حق دسترسی به اینترنت را بدهد.

سومین کاری که نیاز به انجام آن دارید، این است که یک کابل اترنت را به یکی از پورت های سوئیچ شبکه وصل کنید، سپس سر دیگر را به یک دستگاه سیمی مانند کامپیوتر متصل کنید. این مرحله را برای اتصال همه آی پی فون ها، سرورها، لپ‌تاپ‌ها یا سایر دستگاه‌های اترنت تکرار کنید. چهارم، یک کابل اترنت را به یکی از پورت های پشت سوئیچ شبکه وصل کنید، سپس سر دیگر کابل را به یکی از پورت های اترنت در پشت روتر وصل کنید. بنابراین سوئیچ شبکه در حال تبدیل شدن به پسوند روتر است. شما یک خروجی را به روتر خود وصل می کنید، و خروجی های دیگر فقط آن اتصال را جدا می کنند تا اتصالات بیشتری به شما بدهند.

سپس، آداپتور برق ارائه شده را به پورت برق روی سویچ شبکه وصل کنید، سپس سر دیگر را به پریز برق وصل کنید. در واقع اگر سوییچ شبکه poe باشد، می توان این مرحله را حذف کرد. پس از اتمام اتصال با استفاده از مراحل فوق، سوئیچ شبکه غیر مدیریتی آماده کار است در حالی که سوئیچ شبکه مدیریتی ممکن است نیاز به تنظیمات بیشتری از طریق یک روش پشتیبانی شده داشته باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *