مقالات

نحوه راه اندازی voip

نحوه راه اندازی voip

ویپ چیست و نحوه راه اندازی voip چگونه است

مجموعه ایمن ارتباط، در این مقاله قصد دارد به نحوه راه اندازی voip در مجموعه ها، جهت بهبود ارتباطات، مشارکت بیشتر در تجارت، ارتباط با مشتریان و همچنین به روز شدن اتوماسیون اداری و دسترسی به اطلاعات طبقه بندی شده‌ برای فعالیت بهتر  بپردازد. با توجه به اینکه امروزه اکثر مجموعه ها به دنبال چگونگی و نحوه راه اندازی voip و همچنین راه اندازی آی پی فون، همچنین به دنبال نصب و راه اندازی تلفن تحت شبکه و مراکز سانترال ویپ میباشند، برای ایجاد یک سیستم کارآمد، راحت و بدون دردسر باید به تحقیقات نسبت به انتخاب بهترین و به روزترین سانترال پرداخته و برای پیش برد بهتر فعالیت مجموعه، از فن‌آوری‌های جدید ارتباطی سانترال ویپ، جهت راه اندازی ویپ و نصب تلفن تحت شبکه استفاده نمایند.

استفاده از تجهیزات ویپ و آگاهی از نحوه راه اندازی voip، اطلاعاتی است که کسب آن میتواند تجربه ای لذت بخش در زمینه ارتباطات برای ما رقم بزند. در ابتدا به معنی لغوی کلمه ویپ خواهیم پرداخت که مخفف «Voice over Internet Protocol» به معنای انتقال صدا در بستر شبکه کامپیوتری یا اینترنت است که با نام تلفن اینترنتی یا IP تلفنی نیز از آن یاد می شود. این تکنولوژی امکان استفاده از اینترنت به منظور برقراری مکالمات تلفنی را فراهم کرده و در مقایسه با تلفن‌های سنتی مبتنی بر خطوط سیم، از فناوری دیجیتال استفاده می‌کند.

نحوه راه اندازی voip

نحوه راه اندازی voip و استفاده از مرکز تلفن ویپ، علاوه برکاهش هزینه های جاری در مجموعه ها، مزایای دیگری نیز نسبت به سیستم سنتی، از جمله عدم نیاز به سیم کشی مجزا در این تکنولوژی را دارا میباشد که جهت انتقال ارتباطات تلفنی از بستر شبکه بدون نیاز به کابل کشی استفاده میگردد و هزینه و زمان کابل کشی و همچنین دردسر کابل کشی در صورت نقل مکان را نخواهد داشت.

در  حال حاضر استفاده از SoftPhone در سازمان ها و سیستم های اداری تجاری جایگزین بسیار مناسبی برای تلفن ویپ میباشد که با استفاده از این برنامه از اتصال هدست تلفن تحت شبکه به کامپیوتر میتوان تمام تماس ها را مدیریت نموده و پاسخ داد.به عبارتی از هدست ویپ به عنوان جایگزین تلفن تحت شبکه جهت پاسخگویی و کار با گوشی های تحت شبکه استفاده میگردد و همچنین قابلیت کنفرانس‌های صوتی و تصویری این سیستم، همه ساعته و بدون هزینه اضافه حتی در ابعاد بین المللی نیز میباشد.

قابلیت های راه اندازی voip

شما کاربران عزیز برای آگاهی و کسب اطلاعات در رابطه با نحوه راه اندازی voip، ابتدا باید به بررسی و قابلیت های راه اندازی ویپ نسبت به سانترال های قدیمی بپردازید. یکی از مهم ترین قابلیت های استفاده از سانترال ویپ، تماس کارمندان خارج از مجموعه با داخل مجموعه،همه ساعته از تمامی نقاط دور و نزدیک دنیا میباشد که کاربران میتوانند تماس را بدون هیچ هزینه اضافی و به راحتی برقرار نمایند و همچنین امکان گسترده سازی سیستم، به راحتی و بدون نیاز به کابل کشی و در کمترین زمان فراهم میگردد و خطوط جدید و یا داخلی ها، به تعداد نامحدود و بدون پرداخت هزینه اضافی فعال میگردد.

اکثر مجموعه ها با خرید مرکز تلفن voip و آگاهی از نحوه راه اندازی voip با هدف مدیریت متمرکز و آسان محیط فراهم میگردد که این قابلیت از طریق سیستم ویپ، در اختیار کارمندان مجموعه قرار میگیرد که به راحت ترین روش، دسترسی به تمامی امکانات داشته و در لحظه بتوانند مرکز را کنترل نمایند. تلفن سانترال مبتنی بر ویپ (IP-PBX)، به عنوان نسل جدید ارتباطات تلفنی در حال جایگزینی با سانترال‌های آنالوگ قدیمی و یا حتی سرورها میباشد. مرکز تلفن VoIP در بستر شبکه به شما این امکان را می‌دهد که با کامپیوتر شخصی، تلفن تحت شبکه، تلفن همراه، از تمام قابلیت های شبکه، تماس تلفنی و یا کنفرانس استفاده نمایید.

نحوه راه اندازی voip

در استفاده ازمرکز تلفن و راه اندازی ویپ، برقراری تماس تلفنی از طریق شبکه داخلی (LAN) و یا اینترنت صورت می‌گیرد و یکی از بی نظیرترین مزیت های این مرکز نسبت به دیگر سانترال ها ، رایگان بودن تمامی قابلیت های سانترال های سنتی و امکانات گسترده تر میباشد. مرکز های IP PBX عموما به صورت نرم افزار فعالیت کرده و به تجهیزات PBX گران قیمت نیاز نیست و همچنین نحوه راه اندازی voip این مرکز بسیار کم هزینه تر و راحت تر میباشد و از تمام قابلیت های پیشرفته مانند Find Me / Follow Me، حضور خودکار، کنفرانس های پیام رسانی، ویدئو و صوتی، پیام رسانی فوری، عملکردهای مرکز تماس، دسترسی به موبایل و… استفاده کنند.

تماس های انجام شده در این مرکز تلفنی بسیار کم هزینه تر از تماس های مرکز سنتی بوده و تمامی تماس های داخلی و حتی بین المللی نیز شامل این مزیت میباشند که این قابلیت بسیار مناسب سازمان هایی که تعدادی از کارمندانشان دورکار و در مناطق دیگر مشغول به کار هستند، میباشند. مدیریت یکپارچه و آسان همانطور که قبل تر برای شما عزیزان گفته شد، مرکز های سنتی و سرور ها، برای فعالیت روزانه و مدیریت مرکز تلفن، نیاز به مسئول فنی که در مجموعه حضور داشته باشد دارند، در حالی که مراکز IP-PBX نسل جدید دارای قابلیت نصب و مدیریت آسان و کنترل از طریق ریموت میباشد که با ورود به پنل مدیریت با سهولت تمام سازماندهی کرد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *