مقالات

تلفن تحت شبکه یالینک

تلفن تحت شبکه یالینک

تلفن تحت شبکه یالینک، قبل از معرفی تلفن تحت شبکه یالینک بهتر است بدانیم که مجموعه ایمن ارتباط پس از معرفی کامل کمپانی گرنداستریم به شما عزیزان، ارائه اطلاعات لازم جهت بهترین خرید مشتریان و همچنین تمامی محصولات آن در زمینه تجهیزات ویپ، به معرفی یکی دیگر از شرکت های بزرگ و قدیمی به نام یالینک خواهد پرداخت که این کمپانی نیز مانند کمپانی گرنداستریم به تولید و پخش تجهیزات ویپ پرداخته و در سراسر دنیا توزیع مینماید. یکی از نکات بسیار مهم در رابطه با تلفن تحت شبکه یالینک در مقایسه با سایر برند های تلفن تحت شبکه، زیبایی و ظرافت بینظیر این گوشی ها میباشد که دارای ظاهری بسیار زیباتر و کارآمد تر میباشند.

معرفی تلفن تحت شبکه یالینک

تلفن تحت شبکه یالینک، کمپانی یالینک در سال 2001 در کشور چین فعالیت خود را آغاز نمود و پس از 4 سال، در سال 2005 توانست به رتبه خوبی در صنعت تولید تلفن های USB ساپورت در جهان برسد و پس از تلاش های بی وقفه در سال 2010 به بزرگترین تولید کننده تلفن های تحت شبکه مبتنی بر پروتکل سیپ در چین و سپس در سال 2014 به دومین تامین کننده بزرگ تلفن های ویپ تبدیل شد.

نمایندگی یالینک با تیم R&D خود توانسته است محصولاتی را تولید نماید که می تواند به اکثر سانترال های تلفنی در دنیا متصل گردد و همچنین توانسته است با ارائه کیفیتی مطلوب به سطج فروش فوق العاده ای در دنیا دست یابد. ادعای یالینک بر این است که آنها دومین برند پرفروش در دنیای تلفن تحت شبکه یا IP Phone هستند. در حال حاضر این کمپانی در بیش از 100 کشور نماینده فروش فعال داشته و یکی از پر طرفدارترین تجهیزات ویپ را در بین سایر برند ها دارد.

در حال حاضر این کمپانی تولید کننده تجهیزات ویپ شامل انواع تلفن تحت شبکه یالینک که گوشی های رومیزی، گوشی های کنفرانس، بیسیم یالینک، کنسول ها و همچنین اسپیکر و هدست یالینک میباشند. از نقاط قوت محصولات ویپ یالینک می توان به بالاترین سطح امنیت اشاره نمود و از دیگر مزیت های محصولات یالینک متنوع بودن سطح تولیدات ویپ میباشد که می تواند نظر هر سلیقه ای را به خود جلب نماید.

مزایای استفاده از تلفن تحت شبکه یالینک و VOIP در سازمان ها

تلفن تحت شبکه یالینک، این تلفن ها را میتوان به آسانی در شبکه جابه جا یا منتقل کرد. به عنوان مثال در صورت جابجایی  یک کارمند از طبقه دوم یک شرکت به طبقه پنجم، کافیست آیپی فون خود را از روی میز خود برداشته و به پورت شبکه روی میز جدیدش بزند. این در حالی است که در سیستم های کابلی قدیمی کار به این سادگی امکان پذیر نبود.

لازم به ذکر است امروزه در تمام شرکت ها وجود کابل کشی شبکه برای تمام کاربران امری اجتناب ناپذیر است. تمام سیستم های کامپیوتری برای اتصال به شبکه شرکت از این بستر شبکه استفاده میکنند. اغلب تلفن های تحت شبکه دو پورت شبکه در پشت خود دارند. یک پورت برای ورود و یک پورت برای خروج در نظر گرفته شده. شما میتوانید از همان کابل شبکه کامپیوتر برای تلفن خود نیز استفاده کنید. کابل از قسمت ورودی وارد تلفن IP میشود و سپس با یک پچ کورد میتوانید اتصال کامپیوتر خود را به شبکه از خروجی تلفن برقرار کنید. در این حالت نیاز به کابل کشی دوباره برای تلفن نیست. البته باید در نظر داشت برای پروژه های شبکه از تجهیزات و زیر ساخت مناسب و تنظیمات درست و استاندارد بهره گرفت.

این مزیت برای شرکت ها و مجموعه هایی که دارای چندین شعب هستند بسیار مشهود است. اغلب شرکت ها با شعب خود یک بستر شبکه دارند. این ارتباط میتواند از طریق اینترنت باشد و یا یک بستر اختصاصی. از آنجایی که معمولا تجهیزات و امکانات در شعبه مرکزی وجود دارد. شما کافیست از تلفن VoIP در شعب استفاده کنید. در این صورت هزینه راه اندازی سیستم سانترال در شعب را نخواهید داشت. ضمنا هزینه های جاری شما که به منظور ارتباط تلفنی با شعب تحمیل میشد به صفر میرسد.تلفن تحت شبکه یالینک

تقسیم بندی محصولات یالینک

تلفن تحت شبکه یالینک، گوشی های رومیزی یالینک: بر خلاف تلفن های سنتی که ارتباط خودشون رو با خط تلفن یا مرکز سانترال از طریق کابل مسی و سیگنال های آنالوگ، برقرار میکردند، تلفن های تحت شبکه از کابل شبکه و یا Wifi برای اتصال به شبکه و سرور استفاده میکنند. همچنین باید در نظر داشت که شما عزیزان جهت استفاده از تلفن های تحت شبکه نیاز به یک مرکز تلفن IP-PBX و یا یک سرور ویپ دارید. بدون داشتن سرور و یا مرکز تلفن ویپ امکان استفاده از این تلفن ها وجود ندارد.

گرچه ممکن است شما خط سیپ تهیه بفرمایید در این صورت شما توسط شبکه به سرور آنها متصل میشوید و عملا نیاز به سرور ویپ ندارید. فقط باید تنظیمات مربوطه را روی تلفن IP خود ست کنید. منظورما از تلفن های سیپ در اینجا تلفن های SIP ساپورت هستند و همچنین پروتکل سیپ یک پروتکل استاندارد میباشد که بین تمام برند های مطرح امکان پشتیبانی از آن نیز وجود دارد. در مقالات قبل پارامترهای مهم در انتخاب تلفن ویپ مناسب را حضور شما همراهان گرامی یاد کرده بوده ایم که تعداد لاین، تعداد اکانت سیپ، پورت گیگ، اتصال از طریق Wifi، کلیدهای قابل برنامه ریزی BLF میباشد.

تعداد لاین در تلفن تحت شبکه یالینک: تعداد لاین و یا خط دراین تلفن ها جهت پاسخگویی همزمان چند خط تعریف میشود. به عبارتی زمانی که گفته میشود این مدل تلفن IP دارای 6 لاین میباشد، به این معنیست 6 دکمه بر روی این تلفن تعریف شده که عملکرد لاین را برای کاربرداشته که با استفاده از این قابلیت میتواند در حالی که با یکی از خطوط صحبت میکند، تماس خطوط دیگر را روی صفحه نمایش مشاهده کرده، تماس را Hold کند و به خط دیگر پاسخ دهد و سپس دوباره به تماس اول بازگردند. در واقع در این حالت امکان پاسخ گویی همزمان 6 خط را خواهد داشت.

تعداد اکانت در گوشی های تحت شبکه: تعداد اکانت های یک گوشی به قابلیت ریجیستر کردن چند اکانت سیپ روی گوشی های ویپ و تحت شبکه، به منظور اتصال این گوشی ها به سرور های مختلف به شکل همزمان گفته میشود که این عملکرد برای اپراتورها و یا کاربرهایی که میخواهند همزمان پاسخ گوی تماس های ورودی از سرورهای ویپ مختلف باشند، کارایی خواهد داشت. لازم به ذکر میباشد، استفاده از این آپشن برای تعریف سرور جایگزین به هنگام پیدا شدن مشکل در سرور اول نیز وجود دارد.

در ادامه حضور شما عزیزان باید اهمیت وجود پورت های گیگ در تلفن های تحت شبکه را اطلاع دهیم که اگر در شبکه مجموعه شما احتمال جابجایی حجم بالایی از دیتا وجود خواهد داشت و سرعت شبکه برای شما حائز اهمیت میباشد، مطمئنا باید تمام ابزار های استفاده شده در شبکه پورت های ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰ یا همان پورت گیگ داشته باشند. اتصال از طریق Wifi: یکی از قابلیت های بینظیر تلفن های تحت شبکه نسل جدید، اتصال از طریق wifi میباشد که این اتصال از طریق شبکه برای تلفن های VoIP که دسترسی به کابل شبکه برایشان مقدور نیست کارایی دارد. این تلفن ها معمولا در شرایط خاصی استفاده شده و نیاز به کابل و کابل کشی شبکه ندارد.

کلید های قابل برنامه ریزی BLF: یکی از مهم ترین قابلیت های موجود در گوشی های تحت شبکه که بسیار حائز اهمیت بوده، وجود کلید های قابل برنامه ریزی BLF در گوشی میباشد. که این عملکرد برای کارمندانی همچون منشی ها که به شکل مداوم با شماره های خاصی در ارتباط هستند میتواند بسیار مفید باشد. شما با استفاده از این دکمه ها میتوانید با فشردن یک کلید با داخلی مورد نظر و یا خط مورد نظر تماس بگیرید و همچنین چراغ های پیش بینی شده روی این دکمه ها میتواند شما را از وضعیت اشغال یا آزاد بودن آن داخلی تعریف شده مطلع سازد.

تلفن تحت شبکه یالینک و نتیجه گیری

تلفن تحت شبکه یالینک، تلفن های تحت شبکه گروهی از تلفن ها هستند که می توانند صدا و تصویر را از طریق یک شبکه کامپیوتری مانند اینترنت انتقال دهند. انتقال صدا از طریق اینترنت VOIP نامیده می شود. بنابراین در مراکزی که از فناوری ویپ استفاده می کنند از تلفن تحت شبکه استفاده می شود. یکی از پروتکل های مورد استفاده در VOIP پروتکل SIP نام دارد که بر اساس آن تمامی تلفن های تحت شبکه بدون توجه به برند سازنده می توانند با یکدیگر کار کرده و ارتباط برقرار کنند.

یالینک یکی از بزرگترین تولید کنندگان تلفن های اداری در جهان است. گوشی های این شرکت بر اساس پروتکل SIP کار می کنند که مخفف عبارت Session Initiation Protocol است. یالینک محصولات خود را با کیفیت بالا و البته با قیمت بسیار مناسب عرضه می کند و همین عامل باعث محبوبیت آن در سطح جهانی شده است. گوشی های یالینک در طیف وسیعی از خدمات و مشخصات به بازار عرضه می شوند و تقریباً تمامی نیازهای کاربران را برآورده می کنند.

مهمترین چیزی که در انتخاب گوشی باید در نظر بگیرید نیازها و انتظارات شما از یک دستگاه تلفن است. با توجه به گستره و تنوع محصولات یالینک، انتخاب بهترین گزینه برای شما کار آسانی نخواهد بود. به همین دلیل بهتر است قبل از هر تصمیمی در مورد خرید یکی از مدل های مختلف گوشی یالینک با کارشناسان فروش ایمن ارتباط  تماس بگیرید و راهنمای تلفن یالینک را دریافت کنید. همچنین شما عزیزان می توانید با مراجعه به سایت ایمن ارتباط سایر محصولات شبکه و تلفن تحت شبکه را مشاهده و خریداری نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *