مقالات

انواع سوئیچ شبکه

انتخاب سوئیچ شبکه

انواع سوئیچ شبکه، درک انواع سوئیچ های شبکه به شما کمک می کند تا راه حل مناسبی را برای همگام شدن با نیازهای در حال تغییر کسب و کار خود بیابید و با توجه به کسب و کار خود یک سوئیچ شبکه مناسب انتخاب نمایید. همانطور که گزینه های خود را بررسی می کنید به دسته بندی سوئیچ ها و همچنین مزایای خاص سوئیچ شبکه فکر کنید. طبق مدل OSI سوئیچ ها معمولاً در لایه 2 یا لایه Data Link کار می کنند و وظیفه این سخت افزار انتقال بسته های داده از یک دستگاه به دستگاه دیگر از طریق شبکه و بر اساس آدرس سخت افزاری (Mac- addresses) است.

انتخاب سوئیچ شبکه مناسب

انواع سوئیچ شبکه، سوئیچ های مدولار در مقابل سوئیچ هایی با پیکربندی ثابت. دو دسته اصلی سوئیچ ها وجود دارد: پیکربندی مدولار و ثابت. در بین این دسته از سوئیچ های شبکه تنوع وجود دارد، اما تعریف اولیه هر کدام یکسان است. سوئیچ های مدولار: سوئیچ های مدولار به شما امکان می دهند ماژول های توسعه را در صورت نیاز اضافه کنید و با تغییر نیازمندی های شبکه به شما انعطاف پذیری می دهد. ماژول های توسعه مختص برنامه هستند و شامل مواردی برای فایروال، اتصال بی سیم یا تجزیه و تحلیل شبکه می شوند. سوئیچ یکی از تجهیزات شبکه فعال است که اگرچه شبیه هاب است اما بسیار هوشمندتر از آن است.

آنها همچنین ممکن است برای رابط های اضافی، منابع تغذیه یا فن های خنک کننده کاربردی باشند. این نوع سوئیچ بیشترین انعطاف را در اختیار شما قرار می دهد، اما با هزینه بالاتر. سوئیچ هایی با پیکربندی ثابت: سوئیچ شبکه با پیکربندی ثابت تعداد ثابتی از پورت‌ها را ارائه می‌کنند و معمولاً قابل ارتقا نیستند، که باعث می‌شود به طور کلی هزینه کمتری داشته باشند. سوئیچ های پیکربندی ثابت شامل سوئیچ های مدیریت نشده، سوئیچ های هوشمند و سوئیچ های مدیریت شده هستند.

سوئیچ های غیرمدیریتی: سوئیچ های غیرمدیریتی معمولاً برای ارائه اتصال اولیه استفاده می شوند. آنها به گونه ای طراحی شده اند که قابلیت اتصال و بازی را داشته باشند. هیچ پیکربندی مورد نیاز نیست سوئیچ های مدیریت نشده زمانی موثرتر هستند که فقط به سوئیچینگ و اتصال اولیه نیاز باشد. شما اغلب آنها را در شبکه های خانگی یا هر جا که فقط به چند پورت نیاز است، مانند روی میز، آزمایشگاه یا اتاق کنفرانس خواهید دید. برخی از سوئیچ های مدیریت نشده قابلیت های پیشرفته محدودی را ارائه می دهند، با این حال، همانطور که از نام آن پیداست، این سوئیچ ها معمولاً قابل تغییر یا مدیریت نیستند.

سوئیچ های هوشمند: سوئیچ های هوشمند برخی از مدیریت و تقسیم بندی، کیفیت خدمات و قابلیت های امنیتی را ارائه می دهند، بنابراین می توانند جایگزین مقرون به صرفه ای برای سوئیچ های مدولار باشند. با این حال، آنها به اندازه سوئیچ های مدیریت شده مقیاس پذیر نیستند. این سوئیچ ها معمولاً در لبه یک شبکه بزرگ مستقر می شوند(در حالی که سوئیچ های مدیریت شده در هسته استفاده می شوند)، به عنوان زیرساخت برای شبکه های کوچکتر یا برای شبکه های کم پیچیدگی.

سوئیچ های مدیریت شده: در میان سوئیچ‌های پیکربندی ثابت، سوئیچ‌های مدیریت‌شده به گونه‌ای طراحی شده‌اند که جامع‌ترین مجموعه از ویژگی‌ها را برای ارائه بهترین تجربه کاربردی، بالاترین سطوح امنیت، دقیق‌ترین کنترل و مدیریت شبکه و بیشترین مقیاس‌پذیری ارائه دهند. در نتیجه، سوئیچ های مدیریت شده معمولاً به عنوان سوئیچ های تجمع/دسترسی در شبکه های بسیار بزرگ یا به عنوان سوئیچ های اصلی در شبکه های کوچکتر مستقر می شوند. سوئیچ های مدیریت شده گران ترین گزینه سوئیچ های پیکربندی ثابت هستند و در سازمان هایی با شبکه های بزرگ یا در حال رشد رایج ترین هستند.انتخاب سوئیچ شبکه

ویژگی های مهم انتخاب سوئیچ شبکه

انواع سوئیچ شبکه، چهار گزینه سوئیچ که باید در نظر داشته باشید در انتخاب سوئیچ شبکه علاوه بر ارزیابی دسته‌های انواع سوئیچ شبکه، باید سرعت سوئیچ شبکه، تعداد پورت‌ها، ویژگی‌های انتقال برق از طریق اترنت و قابلیت‌های انباشتگی را نیز در نظر بگیرید. سرعت سوئیچ شبکه: سوئیچ ها در توان یا سرعت های مختلف در دسترس هستند، سرعت انتقال داده ها بر حسب مگابیت در ثانیه (Mbps) می باشد. به عنوان مثال، سوئیچ های پیکربندی ثابت می توانند اترنت سریع (10/100 مگابیت در ثانیه)، اترنت گیگابیتی (10/100/1000 مگابیت در ثانیه)، ده گیگابیت (10/100/1000/10000 مگابیت در ثانیه) و حتی 40/100 گیگابیت در ثانیه (گیگابیت) ارائه دهند.

در ثانیه سرعت، سرعت سوئیچ انتخابی شما به نوع توان عملیاتی مورد نیاز شما بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر به طور منظم نیاز به جابجایی فایل های داده بزرگ دارید، باید یک سوئیچ اترنت گیگابیتی را در نظر بگیرید. تعداد پورت سوئیچ شبکه:همانطور که در مورد سرعت سوئیچ شبکه وجود دارد، تعداد پورت های موجود در یک سوئیچ شبکه می تواند متفاوت باشد. هرچه تجارت کوچک شما بزرگتر باشد و کاربران شبکه بیشتری داشته باشید، به پورت های بیشتری نیاز خواهید داشت. سوئیچ های پیکربندی ثابت معمولاً با پنج، هشت، 10، 16، 24، 28، 48 یا 52 پورت در دسترس هستند.

قدرت از طریق اترنت (PoE) در مقابل غیر PoE: سوئیچ شبکه PoE به شما این امکان را می دهد که دستگاهی مانند تلفن IP، دوربین نظارتی یا نقطه دسترسی بی سیم را از طریق کابلی که برای ترافیک داده استفاده می شود، تغذیه کنید. این به شما امکان می دهد نقاط پایانی را در هر جایی قرار دهید، حتی در مناطقی که معمولا دسترسی به آنها دشوار است. با این حال، سوئیچ‌های دارای PoE گران‌تر هستند. همانطور که گزینه‌های خود را ارزیابی می‌کنید، در مورد دستگاه‌هایی که می‌خواهید به آن‌ها متصل شوید فکر کنید تا مشخص کنید آیا PoE مورد نیاز است یا خیر.

انواع سوئیچ شبکه و کلام پایانی

انواع سوئیچ شبکه، همانطور که کسب و کار شما (و شبکه شما) رشد می کند، احتمالاً نیاز خواهید داشت که دستگاه های بیشتری را پشتیبانی کنید، برای انتخاب سوئیچ شبکه که به معنای سرمایه گذاری روی سوئیچ های بیشتر است. همانطور که از نام آن پیداست، یک سوئیچ مستقل به عنوان یک موجودیت فردی با ظرفیت محدود مدیریت و پیکربندی می شود. در صورت وجود مشکل، عیب یابی نیز به سوییچ اختصاص دارد.

در مقابل، سوئیچ های انباشته را می توان برای افزایش ظرفیت و در دسترس بودن شبکه شما متصل کرد. به جای پیکربندی، مدیریت و عیب‌یابی هر سوئیچ، می‌توانید «پشته» را به عنوان یک واحد در نظر بگیرید. این بدان معناست که اگر هر بخشی از پشته از کار بیفتد، پشته در اطراف شکست قرار می‌گیرد، بنابراین شبکه شما به کار خود ادامه می‌دهد. با توجه به مقاله ی بالا و مطالعه در خصوص مشخصات سوئیچ شبکه شما می توانید برای مشاهده و خرید انواع سوئیچ شبکه و تلفن تحت شبکه به فروشگاه اینترنتی ایمن ارتباط مراجعه نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *