مقالات

تنظیمات تلفن ویپ

تنظیمات تلفن ویپ

تنظیمات تلفن ویپ، در این مقاله با قصد معرفی و ارائه توضیحات در رابطه با تنظیمات تلفن ویپ یا تلفن Ip همراه شما عزیزان خواهیم بود که در ابتدا به صورت مختصری به تعریف لغوی ویپ خواهیم پرداخت. ویپ یا به زبان انگلیسی voip که کوتاه شده عبارت Voice over Internet Protocol میباشد، یک فناوری اثبات شده است که به کاربران اجازه میدهد تماس های تلفنی را از طریق اتصال به اینترنت برقرار کند که با ظهور پهنای باند، تلفن ویپ به گزینه قطعی خدمات تلفنی برای مصرف کنندگان و مشاغل تبدیل شده است.

تنظیمات تلفن ویپ چگونه انجام میگردد

تنظیمات تلفن ویپ، به عبارت دیگر آی پی فون یا تلفن IP از فناوری های صوتی و اینترنتی IP برای قرار دادن و انتقال تماس های تلفنی از طریق شبکه IP مانند اینترنت به جای شبکه تلفن سنتی سوئیچ شده عمومی (PSTN) استفاده می کند. لازم به ذکر است سرویس تلفنی مبتنی بر IP دیجیتال از پروتکل های کنترلی مانند Session Initiation Protocol (SIP) ،Skinny Client Control Protocol (SCCP) یا پروتکل های اختصاصی دیگر در انواع سوئیچ شبکه استفاده مینماید.

امروزه تلفن ویپ در مشاغل و تجارت هایی که معمولاً سالهاست سیستم خود را مستقر کرده اند، بسیار پرطرفدار و کاربردی میباشند. این کاربران در بیشتر موارد از مرکز تلفن ویپ یا همان PBX استفاده می کنند که یک واحد سوئیچینگ میباشد و تلفن ها و داخلی های شرکت را به یکدیگر و به خطوط آنالوگ خارج متصل می کنند. این امر، بسیاری از کارمندان را قادر می سازد تعداد محدودی خط خارجی را تقسیم کرده و بالقوه موجب کاهش هزینه های مجموعه گردد.

ارتباطات روان و هموار داخلی و خارجی به یکی از سنگ بناهای عملیات روزانه یک کسب و کار تبدیل شده است. این یعنی تلفن تحت شبکه به طور فزاینده ای به قانون طلایی ارتباطات شرکت های مدرن تبدیل شده است. مردم و صاحبان مشاغل مختلف از استفاده از خدمات گوشی تلفن voip لذت می برند. زیرا انواع گوشی تلفن ویپ قابلیت های بسیار بیشتری نسبت به گوشی های آنالوگ ارائه می دهند و میتوانند همه این کارها را با کمتر از نیمی از هزینه انجام دهد.

تنظیمات تلفن ویپ

خرید تلفن ویپ و بررسی تنظیمات تلفن ویپ مربوطه

تنظیمات تلفن ویپ، کاربران در ابتدا و قبل از رسیدن به بحث تنظیمات تلفن ویپ، باید گوشی مناسب و مدنظر خود را انتخاب نمایند که در عین حال پیشرفته ترین انتخاب را داشته باشند و در مقابل نیازهای کارمندان مناسب و کافی باشد، زیرا راه اندازی ویپ و تنظیمات تلفن ویپ در تمامی مدل ها در مجموعه به یک صورت بوده و به راحتی با کمک مسئول بخش فنی شما در سیستم ویپ، با یک برنامه ریزی ساده و مشخص نمودن داخلی ها انجام میگردد. در ادامه مقاله با معرفی چند نمونه تلفن تحت شبکه و دسته بندی آنها همراه شما عزیزان خواهیم بود.

ساده ترین مدل تلفن ویپ، تلفن های کارمندی میباشد که نسبت به سایر تلفن های پیشرفته امکانات محدودتر و قیمت نسبتا مناسب تری دارند که برای کارمندانی که نیاز پیشرفته ای ندارند، بسیار مناسب میباشد. تلفن های اپراتوری و مدیریتی که امکانات بیشتری را نسبت به گوشی های کارمندی دارا هستند، علاوه برکارایی، ظاهر آن نیز باید مورد بررسی قرار بگیرد. گوشی های مدیریتی دارای امکانات بینظیر و بسیار خاص، نظیر ویژگی های اندرویدی و دارا بودن دوربین منحصر به فرد آنها که جایگاه بسیار ویژه ای را در میان کاربران از آن خود کرده و امکان برقراری تماس های تصویری با کیفیت را به کاربران بخشده میباشند.

گوشی ویپ بی سیم تحت شبکه که بیشتر برای در دسترس بودن همیشگی کاربران مورد استفاده قرار میگیرند و بیشتر از فناوری دکت ویپ بی سیم برای اتصالات بهره میگیرند، موجب راحتی کاربران و ارتباط در حال حرکت آنها میباشد که برای بسیاری از کارمندان این نیاز ضروری است. در انتها نیز گوشی های کنفرانس تحت شبکه بیشتر مناسب جلسات و میز های کنفرانسی ساخته شده است که این امر امروزه در تمامی مجموعه ها مورد نیاز میباشد و امروزه بیشتر سازمان ها در طول هفته، حداقل 3 جلسه کنفرانسی تجارتی مهم دارند که ملزومات ایجاد این جلسات، داشتن گوشی های کنفرانس تصویری یا صوتی مناسب میباشد.

شما عزیزان برای مشاهده و خرید این محصولات می توانید به سایت ایمن ارتباط مراجعه کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *