مقالات

خرید سوئیچ شبکه تی پی لینک

خرید سوئیچ شبکه تی پی لینک

خرید سوئیچ شبکه تی پی لینک و کاربردهای آن

امروز در این مقاله به معرفی خرید سوئیچ شبکه تی پی لینک خواهیم پرداخت، در حالی که در ابتدا به توضیح مختصری در رابطه با سوئیچ شبکه و انواع سوئیچ شبکه که یک بحث اساسی هنگام راه اندازی و برنامه ریزی سیستم ها در مجموعه های تازه تاسیس میباشد و به عبارتی میتوان گفت یکی از اصلی ترین اجزای سیستم تحت شبکه میباشد، بپردازیم. تمامی مجموعه ها جدا از بحث نوع مرکز و سیستمی که تصمیم به نصب و راه اندازی آن دارند، نیاز به سویچ شبکه جهت برقراری ارتباط بین دستگاه ها و سیستم های مجموعه دارند.

امروزه باتوجه به اینکه تمامی سیستم ها و مجموعه ها نیاز به تحت شبکه شدن و یکپارچگی دارند، نیاز به سویچ شبکه یک امر واجب و لازم میباشد، زیرا بدون استفاده از سوئیچ شبکه، ارتباط میان سیستم ها برقرار نشده و هیچ هدایت کننده ای در مجموعه وجود نخواهد داشت که اطلاعات را به راحتی در میان دستگاه ها رد و بدل کرد.

به طور کلی میتوان گفت، سویچ شبکه با اتصال دستگاه های درون شبکه، بسته های داده را از یک سیستم به سایر دستگاه ها ارسال کرده و میان سیستم ها، ارتباط یکپارچه برقرار مینماید. سویچ شبکه به لحاظ سخت افزاری، یک سخت افزار بسیار کوچک است که ارتباطات ایجاد شده ما بین چندین دستگاه و وسیله ­ی ارتباطی در یک شبکه­ LAN (Local Area Network) را متمرکز مینماید.

سوئیچ شبکه که ارتباطات را بین چندین دستگاه متصل در یک شبکه محلی (LAN) را برقرار می کند، سالها پیش در شبکه های خانگی متداول بودند که این روترهای خانگی مدرن سوئیچهای اترنت را به عنوان یکی از کارکردهای اصلی آنها به طور مستقیم در واحد ادغام می کنند. سوئیچ های شبکه با کارایی بالا هنوز هم به طور گسترده در شبکه های شرکت ها و مراکز داده استفاده می شوند و گاهی اوقات به عنوان هاب های switching، هاب های bridge یا Mac Bridge نیز پیشنهاد میگردد.خرید سوئیچ شبکه تی پی لینک

خرید سوئیچ شبکه تی پی لینک

در ابتدا شما عزیزان باید به خرید سوئیچ شبکه تی پی لینک مناسب مجموعه خود بپردازید. امروزه انواع سوئیچ شبکه تی پی لینک با مدل های متفاوت که در بازار عرضه شده اند، دارای قابلیت های متفاوتی میباشند. سوییچ شبکه با سرعت های متفاوت 100/10 و 1000/100/10 و همچنین بالا ترین سرعت 10.000 یا همان تن گیگ متناسب برای نیازهای متفاوت کاربران ساخته شده که کاربران باید با توجه به سرعت درخواستی مجموعه خود انتخاب نمایند. کاربرانی که نیاز به سرعت بیشتری در مجموعه دارند، فقط باید از سوئیچ های گیگ ساپورت یا 10/100/1000 استفاده نمایند.

یکی دیگر از مهم ترین عواملی که در انتخاب سوئیچ شبکه تی پی لینک به چشم میخورد، قابلیت poe آنها میباشد که وظیفه اصلی این قابلیت، رساندن برق به تمامی سیستم ها بوده و در قیمت سوئیچ ها نیز تاثیرگذار میباشند. این سوئیچ های poe با استفاده از فن آوری Power over Ethernet و با بکار گیری قابلیت برق رسانی به کل شبکه، کاربران را از استفاده از آداپتور بی نیاز میکند که این امر برای کاربران بسیار خوشایند بوده و بیشتر افراد به خرید سوئیچ های پی او ای مشتاق میباشند زیرا موجب راحتی کاربران هنگام جابجایی و مرتب سازی مجموعه میگردد. در حال حاضر انواع مختلفی از سوئیچ های شبکه PoE دار در بازار موجود هستند که بر اساس تعداد پورت، به 8پورت، 12پورت، 24 پورت و 48 پورت تقسیم میشوند.

خرید سوئیچ شبکه تی پی لینک در دو نوع مدیریتی و غیر مدیریتی نیز موجود می باشند که تقریبا قادر به پشتیبانی از همه گونه دستگاه ها و وسیله­ های ارتباطی می باشند. به طوری که برای دستگاه های اترنتی، قادر به تأمین سازی چهار یا هشت کانکشن هستند؛ حال آنکه سوئیچ هایی که در شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرند، می توانند 32 تا 128 کانکشن را پشتیبانی نمایند. سوئیچ شبکه تی پی لینک معمولی مانند سوییچ هایی که در روتر کاربران خانگی هستند، بجز مورد اتصال به برق، نیاز به هیچ گونه پیکربندی خاصی ندارند. در رابطه با بحث انواع سوئیچ شبکه، سوییچ شبکه مدیریتی که سوئیچ های گران قیمت تری هستند که استفادۀ شرکتی دارند و می توانند قابلیت های به مراتب سطح بالاتری به کاربران ارائه کنند و همچنین از قابلیت کنترل و مدیریت گسترده ای برخورد دارند.

از جمله قابلیت های انواع سوئیچ شبکه مدیریتی میتوان به SNMP monitoring ،link aggregation و QoS اشاره کرد و همچنین این سوئیچ شبکه تی پی لینک مدیریتی که در میان کاربران با مجموعه های گسترده، محبوبیت دارند، بر مبنای کنترل پذیری و از طریق واسط های خط فرمانی به سبک یونیکس ساخته می شوند. در این میان سوئیچ شبکه تی پی لینک غیر مدیریتی نیز در میان کاربران با شبکه های کوچک رواج دارد، از جمله سوئیچ های هستند که به پیکر بندی نیازی ندارند و بعد از وصل و روشن شدن، شروع به فعالیت می کنند و با هزینه کمتری در شبکه های کوچک یا در گروه های کاری موقت که به شبکه های بزرگتر وصل می شوند، بکار می روند. این سوئیچ ها به ابزارهای اترنتی مانند PC یا پرینتر شبکه اجازه می دهند که اتصال به شبکه و رد و بدل کردن اطلاعات به محلی که لازم است مقدور شود و همچنین روی دسکتاپ یا در رک جایگذاری شوند

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *