مقالات

راهنمای خرید سوئیچ شبکه

راهنمای خرید سوئیچ شبکه

درباره راهنمای خرید سوئیچ شبکه

به عنوان یک راهنمای خرید سوئیچ شبکه باید بیان داشت که، هنگام خرید سوئیچ شبکه در میان طیف وسیعی از انواع سوئیچ شبکه که در بازار موجود میباشد، انتخاب یکی از گزینه های موجود امری دشوار به نظر می آید. اگرچه شاید اولین گزینه ای که در میان سوئیچ شبکه ها توجه شما را جلب میکند برند آن سوئیچ باشد. اما ابتدا باید در نظر داشته باشید که خود شما به چه نوع سوییچ شبکه ای برای محل کار و بیزنس خود احتیاج دارید. توجه داشته باشید که از میان انواع سوئیچ شبکه مانند سوئیچ شبکه مدیریتی، سوئیچ شبکه غیرمدیریتی، سوئیچ شبکه poe، سوئیچ شبکه هوشمند و غیره کدام یک میتواند بهتر و کامل تر پاسخگوی انتظارات و نیازهای شما از یک سوئیچ در شبکه باشند.

مجموعه ایمن ارتباط با هدف ارائه یک راهنمای خرید سوئیچ شبکه مناسب اقدام به ارائه مطالب این مقاله کرده است پس در ادامه با ما همراه باشید تا بتوانید دست به یک انتخاب درست در زمان تهیه تجهیزات ویپ اعم از سوئیچ شبکه بزنید. اگر شبکه شما خیلی پیچیده نیست و می توانید همه پورت ها را بدون نیاز به ایزوله کردن آنها باز بگذارید، می توانید یک سوئیچ شبکه غیرمدیریتی انتخاب کنید. اگر فقط نیاز به اتصال چند دستگاه به یکدیگر و اتصال آنها به اینترنت دارید، این سوئیچ شبکه به دلیل قیمت پایین خرید می تواند انتخاب خوبی باشد. این نوع سوئیچ شبکه معمولاً به صورت plug and play میباشد، یعنی فقط باید آن را متصل کنید تا شروع به کار کند و احتیاجی به تنظیمات پیچیده ندارید.

اما در صورتی که نمی‌دانید شبکه شما بعداً چگونه تکامل خواهد یافت، می‌توانید یک سوئیچ شبکه مدیریتی را نیز انتخاب کنید و پیکربندی پیش‌فرض را ترک کنید. این پیکربندی می‌تواند جالب باشد زیرا اگر شبکه بعداً تکامل یابد، نیاز به بازسازی شبکه را از بین می‌برد. زیرا انواع سوئیچ‌ شبکه مدیریتی به شما امکان می‌دهند شبکه خود را از راه دور بر اساس نیاز خود مدیریت و تغییر دهید. این نوع سوییچ شبکه برای مدیریت یک شبکه پیچیده خوب است، اما به مهارت های یک مهندس شبکه برای نظارت بر امنیت پورت، لیست های کنترل دسترسی (ACL) و تخصیص پهنای باند نیاز دارد. برخی از این سوئیچ شبکه ها مجهز به API هستند که امکان انجام IaC (زیرساخت به عنوان کد) را فراهم می کند.

اگر می‌خواهید کنترل شبکه خود را حفظ کنید، اما نسبتاً شبکه پیچیده ای دارید، می‌توانید یک سوئیچ شبکه هوشمند را نیز انتخاب کنید که تا حدی از طریق یک رابط آنلاین قابل مدیریت است. این نوع سوئیچ شبکه سازش خوبی بین یک سوئیچ مدیریتی و یک سوئیچ غیرمدیریتی میباشد. بسته به مدلی که انتخاب می‌کنید، ممکن است به گزینه‌ هایی مانند کیفیت خدمات QoS یا شبکه‌های مجازی VLAN دسترسی داشته باشید که برای مدیریت تلفن‌ voip ها خوب هستند. همچنین امکان جدا کردن بخش های شبکه از یکدیگر و بهبود امنیت و عملکرد شبکه را به شما ارائه میدهد.راهنمای خرید سوئیچ شبکه

گزینه های مهم در راهنمای خرید سوئیچ شبکه

  • تعداد DEVICE ها

این موضوع که برای اتصال به شبکه خود به چند دستگاه نیاز دارید و از چند دستگاه در محیط کسب و کار خود استفاده میکنید، در انتخاب سوئیچ شبکه مناسب شما تاثیر میگذارد. زیرا سوئیچ شبکه های مختلف تعداد پورت های متنوعی را ارائه میدهند. همچنین سرعت ارائه شده توسط پورت های سوئیچ شبکه ها تفاوت دارد. مطمئن شوید که سوئیچ شبکه با پورت های اترنت گیگابیتی 10/100/1000 مگابیت بر ثانیه کافی برای دستگاه هایی که می خواهید به شبکه خود وصل کنید انتخاب کنید. اگر فکر می‌کنید در آینده ممکن است دستگاه‌ های بیشتری اضافه کنید، سوییچ‌ شبکه ای را انتخاب کنید که به شبکه شما فضای رشد بدهد. و امکان اتصال دستگاه های بیشتر را در اختیار شما قرار دهد.

  • نیاز به اتصال چندین سوئیچ شبکه

اگر قصد دارید چندین سوئیچ شبکه را وصل کنید، به دنبال مدل هایی با پورت های آپلینک SFP که همچنین به عنوان پورت های Mini-GBIC شناخته می شوند باشید. پورت‌های uplink SFP نقاط اتصال ماژول‌ های SFP قابل اتصال با ضریب فرم کوچک هستند که به سوئیچ شبکه اجازه می‌دهند تا با استفاده از کابل فیبر نوری به سوئیچ‌ های دیگر متصل شود.

  • نیاز به قابلیت برق رسانی به دستگاه ها

برق و نیرو از طریق اترنت PoE از کابل‌های شبکه موجود برای تغذیه دستگاه‌های متصل مانند تلفن‌ ویپ، نقاط دسترسی بی‌سیم و دوربین‌ تحت شبکه ها استفاده می‌کند. اگر به این قابلیت نیاز دارید، به دنبال سوئیچ شبکه poe باشید، سوئیچی با پورت های اترنت گیگابیتی که از PoE پشتیبانی می کند. اطمینان حاصل کنید که توان هر پورت بر حسب وات و کل بودجه برق پورت های PoE نیازهای دستگاه های الکترونیکی شما را برآورده می کند. سوئیچ شبکه poe به دستگاه های متصل مانند دوربین IP یا تلفن تحت شبکه اجازه می دهد تا از طریق کابل های اترنت RJ45 به صورت الکتریکی تغذیه شوند.

با این نوع سوئیچ شبکه، سیم کشی ساده می شود و نیازی به تماس با برقکار برای تنظیم منبع تغذیه تجهیزات خود ندارید. علاوه بر این، اگر سوئیچ شبکه به یک اینورتر متصل باشد، دیگر نگران قطع برق نخواهید بود. اگر این نوع سوئیچ شبکه را انتخاب می کنید، باید میزان مصرف برق هر یک از دستگاه ها را بدانید تا سوئیچ شبکه توان الکتریکی کافی به نام بودجه PoE را حداقل برابر با مجموع توان مصرفی همه دستگاه ها ارائه دهد. همچنین باید الزامات سرمایشی سوئیچ شبکه را در نظر بگیرید تا از وقفه در سرویس به دلیل گرمایش بیش از حد جلوگیری شود. فاصله بین سوئیچ شبکه و دستگاه ها نیز مهم است. 

با تشکر از همراهی شما کاربران گرامی، امیدواریم توانسته باشیم در مقاله راهنمای خرید سوئیچ شبکه پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشیم.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *