مقالات

سوئیچ شبکه چیست و انواع آن

سوئیچ شبکه چیست و انواع آن

سوئیچ شبکه چیست و انواع آن یکی از مباحث پر تکرار امروزه در میان کاربرانی که از سوئیچ شبکه در مجموعه خود استفاده مینمایند، میباشد که درک انواع سوئیچ های شبکه به شما کمک می کند تا راه حل مناسبی را برای همگام شدن با نیازهای در حال تغییر کسب و کار خود بیابید و با توجه به کسب و کار خود یک سوئیچ شبکه مناسب انتخاب نمایید. سوئیچ شبکه، دستگاه های درون شبکه را به هم متصل کرده و بسته های داده را به آن دستگاه ها ارسال میکند و با اتصال همه دستگاه ها از جمله رایانه ها، چاپگرها و سرورها در یک شبکه تجاری کوچک، اشتراک گذاری منابع را آسان می کنند.

ارائه توضیحات در رابطه با سوال سوئیچ شبکه چیست و انواع آن

سوئیچ شبکه چیست و انواع آن مبحث گسترده ای میباشد که در این مقاله به توضیح مختصری از آن خواهیم پرداخت. به لطف وجود سوییچ شبکه در مجموعه ها، کاربران میتوانند اطلاعات را به اشتراک بگذارند و بدون در نظر گرفتن مکان آنها در ساختمان یا محوطه دانشگاه با یکدیگر صحبت کنند. لازم به ذکر است، ایجاد یک شبکه تجاری کوچک بدون سوئیچ برای اتصال دستگاهها به یکدیگر امکان پذیر نیست. انواع سوئیچ شبکه اترنت ستون فقرات شبکه های کامپیوتری را تشکیل می دهند و یکی از مهمترین بخش های ساختمان اصلی یک شبکه محلی (LAN) هستند.

یک سوئیچ شبکه معمولاً در لایه 2 مدل OSI با پروتکل اترنت کار میکند، اما مدل های دیگری سوئیچ شبکه نیز وجود دارد که مسیریابی را نیز پیاده سازی میکند، بنابراین میتوان آنها را به عنوان دستگاه های لایه 3 نیز در نظر گرفت. اگرچه امروزه سوییچ شبکه ها به عنوان ماژول های نرم افزاری در فناوری های مجازی سازی مانند Vmware NSX و غیره در دسترس هستند، اما سوئیچ سخت افزاری سنتی با چندین پورت اترنت هنوز یک گره ضروری در همه شبکه ها مانند خانه، مشاغل کوچک، شبکه های بزرگ شرکتی و غیره است.سوئیچ شبکه چیست و انواع آن

سوئیچ شبکه ثابت (Fixed switch) که یکی از محبوب ترین سوئیچ های موجود در بازار محسوب میشوند، میتوانند از نوع سوئیچ شبکه مدیریتی یا سوئیچ شبکه غیر مدیریتی باشند و در هر اندازه شبکه مانند شبکه های خانگی، شبکه های تجاری کوچک، شرکت های بزرگ و غیره استفاده شوند. سوئیچ های ماژولار (Modular switch) برخلاف نوع سوئیچ شبکه ثابت، با افزودن ماژول های اضافی روی شاسی برای دریافت پورت های اضافی و عملکرد اضافی قابل ارتقا هستند. معمولا سوئیچ‌ شبکه ماژولار در یک شاسی بزرگ ارائه می‌شوند و هر ماژول پلاگین پورت‌ های سوئیچ اضافی را برای جا دادن کاربران اضافی در شبکه اضافه می‌کند.

سوئیچ شبکه قابل انباشته (Stackable Switches) سوئیچ شبکه استارکبل ترکیبی از سوئیچ ثابت و سوئیچ ماژولار را ارائه میدهد. برخی از مدل‌ های کلید ثابت وجود دارند که می‌توان آن‌ ها را با سایر کلید های ثابت همان مدل کنار هم قرار داد تا یک واحد سوئیچ قابل انباشته تشکیل شود. این سوئیچ شبکه ثابت در پشت با یک کابل مخصوص به هم متصل میشوند بنابراین میتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و به عنوان یک واحد سوئیچ شبکه با پورت های اضافی کار کنند. وقتی آنها را مدیریت میکنید، همه دستگاه ها را به عنوان یک موجودیت سوئیچ شبکه واحد میبینید.

ادامه توضیحات سوئیچ شبکه چیست و انواع آن

سوئیچ شبکه چیست و انواع آن سوال کاربردی و با کارایی های بالا میباشد که در ادامه به توضیح بیشتر در رابطه با آن خواهیم پرداخت. خرید سوئیچ شبکه ارزان با کارایی بالا هنوز هم به طور گسترده در شبکه های شرکت ها و مراکز داده استفاده می شوند و گاهی اوقات به عنوان هاب های switching، هاب های bridge یا Mac Bridge نیز پیشنهاد میگردد. روش کارکرد سویچ شبکه که در مجموعه به عنوان وسیله ای برای برقراری ارتباطات میان تمامی دستگاه ها استفاده میگردد، استفاده از آدرس IP دستگاه ها میباشد و مدیریت مجموعه با استفاده از سیستم خود، آدرس IP تمام سیستم های مجموعه را که همگی در یک شبکه هستند، به دست آورده و با برنامه ریزی های معین، تمامی دستگاه ها را به یک سوئیچ متصل میکند.سوئیچ شبکه چیست و انواع آن

همانطور که کسب و کار و شبکه شما رشد میکند، احتمالاً نیاز خواهید داشت که دستگاه های بیشتری را پشتیبانی کنید، برای انتخاب سوئیچ شبکه که به معنای سرمایه گذاری روی سوئیچ های بیشتر است. همانطور که از نام آن پیداست، یک سوئیچ مستقل به عنوان یک موجودیت فردی با ظرفیت محدود مدیریت و پیکربندی میشود. در صورت وجود مشکل، عیب یابی نیز به سوییچ اختصاص دارد. در مقابل، سوئیچ های انباشته را می توان برای افزایش ظرفیت و در دسترس بودن شبکه شما متصل کرد. به جای پیکربندی، مدیریت و عیب‌یابی هر سوئیچ، می‌توانید «پشته» را به عنوان یک واحد در نظر بگیرید.

شما عزیزان با خرید سوئیچ شبکه در دو نوع مدیریتی و غیر مدیریتی، قادر به پشتیبانی از تقریباً همه گونه دستگاه ها و وسیله­ های ارتباطی میباشند. سوئیچ های شبکه معمولی مانند سوییچ شبکه هایی که در روتر کاربران خانگی هستند، بجز مورد اتصال به برق، نیاز به هیچ گونه پیکربندی خاصی ندارند. در رابطه با بحث انواع سوئیچ شبکه، سوئیچ های مدیریتی که سوئیچ های گران قیمت تری هستند که استفادۀ شرکتی دارند و میتوانند قابلیت های به مراتب سطح بالاتری به کاربران ارائه کنند و همچنین از قابلیت کنترل و مدیریت گسترده ای نیز برخوردارند.

شما کاربران گرامی برای راه اندازی سوئیچ شبکه چه سوئیچ شبکه مدیریتی باشد، چه سوئیچ شبکه غیرمدیریتی، اساساً نحوه استفاده از آن برای شما یکسان است. به طور کلی برای راه اندازی سوئیچ شبکه در مجموعه ابتدا باید سوئیچ باید به شبکه و منبع تغذیه دسترسی داشته باشد و مودم را که دستگاهی است که سیگنال را به شبکه می آورد، به خط ورودی اترنت وصل کنید. در قدم بعدی، باید روتر را به مودم وصل کنید، زیرا روتر آدرس شبکه خصوصی را به آدرس عمومی ترجمه می کند تا به تمام دستگاه های شبکه متصل حق دسترسی به اینترنت را بدهد.جهت اطلاع از موجودی و قیمت سوئیچ شبکه با ما همراه باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *